Cele mai citite
 


Iaşi: Deţinut adus la spital cu gâtul tăiat
vineri, 30 aprilie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un deţinut de la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Iaşi a fost adus joi în stare gravă la Spitalul Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi cu gâtul tăiat şi mai multe zgârieturi la nivelul braţelor.
Marius Vulpe, directorul penitenciarului ieşean, susţine că tânărul are de ispăşit din 2004 o condamnare pentru omor deosebit de grav.

Colegii de celulă susţin că tânărul a cerut să fie mutat şi a ales să se automutileze pentru că nu a fost luată nicio măsură în acest sens.

Incidentul s-a petrecut atunci când deţinutul a rămas singur în celulă.

'Pacientul a beneficiat încă din UPU de măsuri de suport volemic, antalgice, profilaxie antitetanică şi hemostază provizorie a plăgilor de la nivel cervical şi plicii cotului. A fost dus imediat în sala de operaţii pentru explorarea plăgilor şi rezolvarea chirurgicală şi va beneficia de suportul psihologic al celor de la CIRTITA', a spus medicul Tudor Ciuhodaru, şeful UPU.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: În stare gravă din cauza şamponului O femeie în vârstă de 68 de ani a fost adusă în stare gravă la?Spitalul Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' din Iaşi, la scurt timp?după ce a utilizat un şampon.
Iaşi: Un bărbat a ajuns la spital în stare gravă din cauza hipotermiei Medicii de la Spitalul Clinic de Urgenţe ''Sfântul Ioan'' din Iaşi încearcă de mai bine de cinci ore să salveze viaţa unui bărbat adus în stare de şoc hipotermic.
Iaşi: În stare gravă din cauza unei albine Un tânăr în vârstă de 31 de ani a fost adus, vineri, în stare gravă la Spitalul Clinic de Urgenţe ''Sfântul Ioan'' din Iaşi, după ce a fost înţepat de o albină.
Zeci de tentative de suicid la Iaşi Aproape 30 de persoane au ajuns în stare gravă la Spitalul Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi în urma tentativelor de suicid cu medicamente, substanţe toxice de uz gospodăresc şi plăgilor mutilante.
Iaşi: În stare gravă, după ce a fost muşcat de iubită Un tânăr în vârstă de 24 de ani se zbate între viaţă şi moarte la Spitalul Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi, după ce a fost muşcat de prietenă.
Iaşi: La spital din cauza plantelor etnobotanice Doi tineri, unul în vârstă de 28 de ani, iar celălalt de 21 de ani, au ajuns în stare gravă la Spitalul Clinic de Urgenţe ''Sfântul Ioan'' din Iaşi, după ce au consumat plante etnobotanice.