Cele mai citite
 


Spital privat pentru cardiologie şi protezare ortopedică
joi, 12 martie 2009   ::   1 Comentarii :: :: Stiri
 

Braşov, 12 mar /Agerpres/ - Singurul spital privat din ţară care asigură asistenţă permanentă a fost deschis la Braşov, pentru specialităţile cardiologie intervenţională şi protezare ortopedică.

Şeful Secţiei de Cardiologie Intervenţională, medicul Florin Ortan, a declarat joi că spitalul colaborează cu Casa Naţională de Asigurări de Sănătate, astfel încât urgenţele sunt decontate integral.

CLINICCO funcţionează cu o echipă de medici primari cardiologi şi ortopezi recunoscuţi la nivel naţional, care au venit de la Târgu-Mureş, de la Institutul de Boli Cardio-Vasculare şi de la Clinica de Ortopedie.
Persoanele care suferă de boli cardiovasculare sau de invaliditate cauzată de boli de genunchi sau ale şoldului, dar care nu necesită intervenţii de urgenţă pot rămâne internate în spital.
Unitatea are 35 de paturi cu rezerve de unu-două locuri, grup sanitar, aer condiţionat, sistem integrat de chemare a personalului medical. Blocul operator are 60 de mp, fiind format din trei săli de operaţie şi 10 paturi pentru anestezie şi terapie intensivă. Spitalul are 64 de angajaţi, din care nouă medici, restul fiind asistenţi şi personal de îngrijire.
Pentru asigurarea celor mai bune condiţii de preluare şi transport al pacienţilor, spitalul colaborează cu Serviciul Judeţean şi Serviciul Naţional de Ambulanţă, precum şi cu Serviciul local şi naţional SMURD, astfel încât orice caz să poată ajunge la spital în cel mai scurt timp.
Echipa de medici susţine că încearcă să demonstreze că se poate oferi asistenţă medicală de nivel european iar dacă spitalul va fi inclus în programul naţional al Ministerului Sănătăţii de endoprotezare, serviciile spitalului privat vor fi din ce în ce mai accesibile tuturor categoriilor sociale. AGERPRES / (Jana Pintili)
Notare
Comentarii
de laura
foarte bun spitalul, din toate punctele de vedere. am ajuns la clinicco anul trecut, din fericire, nu cu probleme foarte grave si am ramas impresionata si de curatenia de-acolo si de doctori

Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Braşov: Cel mai mare spital privat multidisciplinar din ţară, aproape de finalizare Braşov, 29 iun /Agerpres/ - Cel mai mare spital privat multidisciplinar din România ar putea fi dat în folosinţă cel mai probabil la sfârşitul lunii septembrie - începutul lunii octombrie, la Braşov.
Spitalul Sf. Constantin, primul spital privat multidisciplinar din Brasov Spitalul Sf. Constantin Brasov, spital privat ce ofera servicii medicale pentru specialitatile: chirurgie generala, neurochirurgie spinala, ORL adulti si copii, oncologie medicala, urologie. Informatii si programari la 0268.300.300, 0368.800.801 sau pe www.spitalulsfconstantin.ro
Ministerul Sănătăţii a prezentat Guvernului nota referitoare la finanţarea FNUASS a furnizorilor de servicii medicale din privat Ministerul Sănătăţii a prezentat miercuri în Guvern o notă privind finanţarea Fondului Naţional Unic de Asigurări de Sănătate a furnizorilor de servicii medicale din sistemul privat.
Braşov: Inaugurarea primului spital privat din Braşov Spitalul 'Sf. Constantin', prima unitate spitalicească privată din Braşov, a fost inaugurat joi şi va funcţiona efectiv din luna aprilie.
Primul spital privat cu servicii medicale complete, inaugurat în Bucureşti Primul spital privat cu servicii medicale complete din România a fost inaugurat joi în Bucureşti.
Primul spital privat de pediatrie, inaugurat în Bucureşti Primul spital privat de pediatrie a fost inaugurat miercuri în Bucureşti, o unitate medicală ce oferă, pentru prima oară în medicina privată românească, servicii integrate de pediatrie: consultaţii de specialitate în regim de spital şi ambulatoriu, intervenţii chirurgicale, servicii de imagistică şi...