Cele mai citite
 


Mehedinţi: Serviciu SMURD în oraşul Vânju Mare
duminică, 2 mai 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un modul SMURD a devenit operaţional, sâmbătă, la Staţia de pompieri din oraşul Vânju Mare a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mehedinţi.
Reprezentantul ISU Mehedinţi, Cătălin Cioroianu, a declarat pentru AGERPRES că s-a luat măsura înfiinţării unui echipaj SMURD pentru acoperirea teritoriului din sudul judeţului Mehedinţi, astfel încât în situaţii de urgenţă acesta să intervină mai operativ şi cu eficienţă sporită, mai ales în salvarea de vieţi omeneşti în cazul producerii unor accidente.

'Echipajul este format din 12 paramedici, organizaţi în patru schimburi, dotaţi cu o ambulanţă tip B2, echipată cu aparatură medicală modernă', a precizat Cioroianu.

ISU Mehedinţi mai are servicii SMURD în municipiul Drobeta Turnu Severin şi la Orşova.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: ISU a intervenit, în primul semestru, în peste 2.700 de situaţii de urgenţă ISU Mehedinţi a desfăşurat, în primul semestru al anului, 2.775 intervenţii, conform raportului prezentat, marţi, în cadrul şedinţei Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Mehedinţi. Misiunile au fost derulate în urma primirii, prin intermediul SNUAU 112, a unui număr de 4,375 apeluri...
Mehedinţi: Dispecerat comun ISU-SAJ, operaţionalizat la Drobeta Turnu Severin Un dispecerat integrat comun între Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă şi Serviciul Judeţean de Ambulanţă a fost operaţionalizat în judeţul Mehedinţi, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al structurii, Ramona Nistor.
Mehedinţi: Instruirea personalului cu atribuţii în acordarea asistenţei medicale de urgenţă O instruire cu reprezentanţii structurilor cu atribuţii în asigurarea asistenţei medicale de urgenţă la nivelul judeţului a avut loc, joi, la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mehedinţi.
Vrancea: Ambulanţă SMURD, neutilizată din cauza lipsei medicilor Singura ambulanţă de terapie intensivă de la SMURD Vrancea nu poate fi utilizată din cauza deficitului de personal de la Unitatea de Primiri Urgenţe - SMURD din judeţ.
Mehedinţi: Parcul auto al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă s-a mărit cu patru autospeciale de intervenţie Patru autospeciale de intervenţie la incendii a primit Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mehedinţi, a declarat joi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt Ramona Nistor.
Mehedinţi: Accident fluvial în Golful Cerna al Dunării Un accident fluvial mai puţin obişnuit s-a produs, în noaptea de duminică spre luni, în Golful dunărean Cerna, în apropierea Portului Orşova.