Cele mai citite
 


Braşov: Studenţii medicinişti donează sănge
marţi, 4 mai 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Câte 20 de studenţi ai Facultăţii de medicină din Universitatea 'Transilvania' Braşov, participă zilnic, în perioada 3-7 mai, la o amplă campanie naţională de donare benevolă de sânge desfăşurată sub sloganul 'Donează Sânge! Fii Erou'.
Campania este organizată de Asociaţiile Studenţilor la Medicină din România ( FASMR), în colaborare cu Centrele de Transfuzie Sanguină din oraşele Bucureşti, Braşov, Sibiu, Iaşi, Tg-Mureş, Craiova.

Organizatoarea acţiunii de la Braşov, studenta Raluca Storoş, a declarat pentru AGERPRES că studenţii braşoveni vor continua să doneze sânge şi după 7 mai, când se va finaliza campania, urmând ca săptămânal câte 20 de studenţi să se prezenta la Centrul pentru Transfuzie Sanguină din Braşov pentru donare de sânge, atâta timp cât conducerea Centrului va considera că este nevoie.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Cseke Attila susţine acţiunea studenţilor medicinişti 'Donează sânge!Fii Erou!' Ministerul Sănătăţii salută şi susţine iniţiativa Federaţiei Asociaţiilor Studenţilor în Medicină din România (FASMR) de a desfăşura în această săptămână campania naţională de donare benevolă de sânge 'Donează sânge! Fii Erou!'.
Iaşi: Sute de studenţi medicinişti, prezenţi la conferinţa privind oportunităţile de consiliere Peste 400 de studenţi medicinişti din Iaşi au luat parte, marţi, la o nouă ediţie a conferinţei "Oportunităţi în abordarea interdisciplinară a consilierii studenţilor de medicină şi medicină dentară" din cadrul proiectului 'Consiliere profesionala pentru studenţii în medicina şi program integrat de practica...
Iaşi: Studenţii medicinişti au dezbătut condiţia medicului în România Peste o sută de studenţi ai Universităţii de Medicină şi Farmacie Gr.T.Popa din Iaşi au participat sâmbătă după-amiază la o dezbatere cu tema "Condiţia medicului în România".
Iaşi: Simulare a rezidenţiatului pentru studenţii medicinişti Societatea Studenţească de Chirurgie din România (SSCR) şi partenerii săi organizează pe 16 octombrie prima ediţie a simulării naţionale a examenului de rezidenţiat.
Iaşi: Proiect de consiliere profesională a peste 5.000 de studenţi medicinişti din cinci centre universitare Peste 5.000 de studenţi medicinişti din România vor fi îndrumaţi în alegerea viitoarelor cariere profesionale în cadrul unui proiect lansat de Universitatea de Medicină şi Farmacie 'Gr.T.Popa' Iaşi, prin intermediul proiectului "Consiliere profesională pentru studenţii în medicină şi program integrat...
Iaşi: Studenţii medicinişti de la UMF Gr. T Popa, consiliaţi în vederea alegerea specializării Peste 450 de studenţi din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie 'Gr.T. Popa' Iaşi vor fi consiliaţi în cadrul Centrului MedVISE în vederea construirii carierei profesionale, în cadrul proiectului european 'Consiliere profesională în specializările medicale pentru o carieră de succes'.