Cele mai citite
 


Vaslui: Medicii de familie au trimis o listă cu nemulţumiri la CJAS
marţi, 4 mai 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Medicii de familie au transmis luni Casei Judeţene a Asigurărilor de Sănătate Vaslui o petiţie prin care îşi exprimă nemulţumirile în ceea ce priveşte noul contract-cadru.
Potrivit preşedintelui Asociaţiei Medicilor de Familie din judeţul Vaslui, Monica Ilisei, medicii nu ştiu cum vor împărţi reţetele compensate sau cum vor fi sancţionaţi dacă vor comite vreo greşeală.
'Din păcate, legea conţine multe ambiguităţi şi sunt foarte multe lucruri care, în prezent, sunt neclare. Noi avem o listă întreagă de nelămuriri legate de numărul de prescripţii lunare pentru pacienţi, de programul de activitate contractat cu Casa, de drepturile pacienţilor. (...) Sunt multe, multe neclarităţi', a declarat, luni,?Monica Ilisei.
Directorul CJAS Vaslui, Maria Vlasici, a confirmat primirea adresei din partea?Colegiului Medicilor de Familie cu nemulţumirile privind contractul-cadru.
'Le vom analiza şi, în perioada următoare, vor primi şi un răspuns', a precizat directorul CJAS Vaslui.
Un număr de 177 de medici de familie, din totalul celor 180 din judeţul Vaslui, şi-au depus dosarul pentru a încheia contractul-cadru pe anul 2010 cu CJAS.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Puţini medici din ţară au semnat actele adiţionale la contractul-cadru cu Casele de Asigurări de Sănătate (grupaj) Puţini medici din ţară au semnat actele adiţionale la contractul-cadru cu casele judeţene de asigurări de sănătate, fiind nemulţumiţi de valoarea serviciilor ce pot fi decontate prin sistemul public de asigurări. Ei consideră că noul contract cadru încalcă foarte mult drepturile pacienţilor iar medicii...
Vaslui: Medicii care percep bani pentru consultaţii, controlaţi de CJAS Casa Judeţeană a Asigurărilor de Sănătate (CJAS) Vaslui a demarat o acţiune de control la medicii de familie din judeţ care percep taxe pentru pacienţii care vin la consultaţii fără a avea programare.
Vaslui: CJAS a solicitat medicilor de familie să ajute la distribuirea cardurilor de sănătate în mediul rural Conducerea Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Vaslui crede că nu vor fi probleme deosebite de la 1 februarie când cardul de sănătate ar urma să devină obligatoriu. Preşedintele CJAS Vaslui, Simona Polak, a declarat că majoritatea medicilor a reuşit să îşi procure cititoarele de carduri, iar...
Preşedintele CJAS Brăila: Relaţia cu medicii de familie este una foarte bună şi le mulţumesc pentru asta Preşedintele CJAS Brăila, Luciana Boboc, a declarat, joi, că relaţia cu medicii de familie este una foarte bună la nivelul judeţului, motiv pentru care le-a mulţumit public pentru colaborarea de care dau dovadă.
Dolj: Conflictul dintre medicii de familie şi CAS Dolj, mediat de o comisie CNAS Conflictul dintre medicii de familie din Dolj şi Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate apărut în urma refuzului CJAS Dolj de a negocia clauzele suplimentare la contractul-cadru al medicilor pe 2010 urmează să fie mediat, luni seară, de o comisie a Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate care a ajuns...
Medicii de familie din Dolj nu mai pot elibera retete gratuite sau compensate Medicii de familie din judeţul Dolj nu mai pot elibera, de luni, reţete gratuite sau compensate, după ce Casa de Asigurări de Sănătate /CAS/ Dolj a refuzat să semneze clauzele suplimentare la contractele-cadru pe 2010, iar vechile contracte au expirat la 30 aprilie 2010, transmite corespondentul AGERPRES...