Cele mai citite
 


Constanţa: Trei pompieri, spitalizaţi după stingerea focului de la vila preşedintelui Consiliului Judeţean
miercuri, 5 mai 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Trei dintre pompierii care au stins incendiul izbucnit, luni, la subsolul vilei preşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, au fost spitalizaţi după câteva ore de la intervenţie pentru că au acuzat dureri de cap.
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea, în timpul stingerii incendiului, un pompier s-a intoxicat cu fum şi i s-au acordat îngrijirile medicale necesare de către echipajul ambulanţei aflat la faţa locului, iar ulterior, după lichidarea focului, pentru că a continuat să acuze uşoare dureri de cap, a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.
Din cauza durerilor de cap pe care le-au avut alţi doi pompieri care au participat la intervenţie şi aceştia au fost duşi la unitatea spitalicească.

Starea de sănătate a celor trei reprezntanţi ai ISU Dobrogea este bună, doi dintre ei fiind externaţi marţi dimineaţă.
Incendiul la vila din Constanţa a lui Nicuşor Constantinescu, situată pe o stradă din apropierea Mării Negre, a izbucnit în jurul orei 14.30, iar pentru lichidarea lui au intervenit, timp de aproximativ două ore, patru autospeciale de pompieri.
Din primele verificări efectuate a reieşit că la baza producerii focului ar fi fost un scurtcircuit electric, preşedintele CJ Constanţa având la subsolul vilei o saună şi centrala termică. În incendiu au fost distruse diferite bunuri aflate pe o suprafaţă de circa 20 de metri pătraţi a subsolului.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Olt: Un vârstnic a murit intoxicat cu fum într-un incendiu în comuna Corbu Un bărbat în vârstă de 68 de ani, din comuna Corbu, a murit joi în urma unui incendiu care i-a cuprins locuinţa, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt.
Două autospeciale de intervenţie de ultimă generaţie, la ISU Maramureş Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Maramureş a fost dotat recent cu două autospeciale de intervenţie de ultimă generaţie, specifice muncii în condiţii dificile, valoarea acestora ridicându-se la 700.000 de euro.
Caraş-Severin: Simulare de incendiu la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa Un incendiu a izbucnit, joi, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa, mobilizând întreg personalul medical, pe lângă pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Semenic. Aceştia au ajuns la faţa locului cu trei autospeciale pentru a interveni la stingerea flăcărilor. Din fericire, a fost...
Mehedinţi: Parcul auto al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă s-a mărit cu patru autospeciale de intervenţie Patru autospeciale de intervenţie la incendii a primit Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mehedinţi, a declarat joi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt Ramona Nistor.
Prahova: Încă două autospeciale noi în dotarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova a primit, joi, două noi autospeciale de intervenţie de mici dimensiuni, acestea fiind achiziţionate prin intermediul proiectului 'Achiziţie echipamente specifice pentru îmbunătăţirea capacităţii şi calităţii sistemului de intervenţie în situaţii...
25 de autospeciale au fost predate Inspectoratelor pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti şi Ilfov Un număr de 25 de autospeciale au fost predate Inspectoratelor pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti şi Ilfov, cu contracte de comodat pe cinci ani, prin proiectul "Dezvoltarea şi dotarea serviciilor profesioniste pentru intervenţii în situaţii de urgenţă în regiunea Bucureşti-Ilfov" din cadrul...