Cele mai citite
 


Bihor: Congresul anual al Asociaţiei Europene a Staţiunilor Balneare, la Băile Felix
miercuri, 5 mai 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Cea de a 15 ediţie a Congresului Anual ESPA (Asociaţia Europeană a Staţiunilor Balneare) începe, miercuri, la Hotel Internaţional din Băile Felix, la manifestarea care se va desfăşura în perioada 4-7 mai urmând să fie prezenţi peste 50 de specialişti de renume din domeniul balnear, medici, oficiali din ţările membre ESPA, lucrători în turism.
În cadrul congresului vor fi dezbătute teme de actualitate pentru cei interesaţi de turismul balnear. Cuvântul de salut va fi rostit de dr. Sigrun Lang, preşedinte ESPA, alături de Nicu Rădulescu, preşedintele OPTBR (Organizaţia Patronală a Turismului Balnear din România).
În prima zi a congresului se vor susţine mai multe prezentări, precum ''România - potenţialul turistic'', ''Turismul de sănătate în România'', ''Factori naturali de cură în staţiunile balneare din Europa'', ''Factorul Demografic - principala politică a UE în anii viitori'', ''Dezvoltarea turismului balnear în Europa''. De asemenea, reprezentanţii din industria spa vor avea posibilitatea să îşi prezinte echipamente, produse şi servicii specifice.
În cadrul evenimentului va avea loc Adunarea Generală a Asociaţiei Europene a Staţiunilor Balneare (ESPA), iar la lucrări va fi prezent şi ministrul dezvoltării regionale şi turismului, Elena Udrea, care va participa, în continuare, la a treia reuniune Calypso, de facilitare a schimburilor în turismul social Cross-Border, programată pentru 6 şi 7 mai, tot la Hotel Internaţional din Băile Felix.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bihor: Investiţii ale MS la Spitalul Clinic de Recuperare Medicală Băile Felix, inaugurate de ministrul Ritli Ministrul Sănătăţii, dr. Ritli Ladislau şi fostul ministru Cseke Attila, au participat sâmbătă, la Spitalul Clinic de Recuperare Medicală Băile Felix, la darea în folosinţă a bazinelor interioare de hidrokinetoterapie adulţi, care au fost reparate capital în urma unei investiţii realizate în anul 2011...
INTERVIU/Nicu Rădulescu(OPTBR):Turismul balnear a atras investiţii de 150 milioane de euro; avem o problemă cu migraţia personalului medical Valoarea investiţiilor în turismul balnear din ultimii ani depăşeşte 150 milioane de euro dar sectorul se confruntă cu problema migraţiei personalului medical specializat, atras de condiţii mai bune de plată în alte ţări, afirmă Nicu Rădulescu, preşedintele Organizaţiei Patronale a Turismului Balnear...
Iaşi: Staţiuni de renume ca Borsec, Felix, Geoagiu nu erau certificate ca staţiuni balneare, spune ministrul Grapini Staţiuni renumite pentru apele termale cum ar fi Borsec, Băile Felix, Geoagiu Băi, Buziaş nu erau certificate ca fiind staţiuni balneare, ci doar din punct de vedere turistic, acest lucru fiind rezolvat recent pentru ca din 2014 să poată beneficia de directiva europeană privind turismul balnear, a declarat...
Bihor: Conferinţa 'Actualităţi în reabilitarea medicală', la Băile Felix spitalul Clinic de Recuperare medicală Băile Felix organizează, în perioada 8-10 mai, conferinţa naţională cu tema 'Actualităţi în reabilitarea medicală', în cadrul celei de a a XV- a Ediţii a 'Zilelor medicale - Băile Felix'.
Bihor: Uroginecologia din Oradea, la fel de performantă ca şi cea din SUA, declară dr. Cristian Câmpian Toate procedurile chirurgicale efectuate în uroginecologia din SUA se practică şi la Oradea, a declarat, sâmbătă, dr. Cristian Câmpian, specialist în domeniu din Franklin, SUA, la deschiderea oficială a celei de a IV-a conferinţe internaţionale de uroginecologie.
Bihor: Conferinţă Naţională de Medicină de Urgenţă şi Salvări în Situaţii Speciale, la Băile Felix Peste 600 de medici, rezidenţi, studenţi la medicină şi invitaţi, printre care oficiali ai Ministerului Sănătăţii, Ministerului de Interne şi a principalelor servicii de salvare din România, vor participa în perioada 1-3 noiembrie, la cea de-a patra ediţie a Conferinţei Naţionale de Medicină de Urgenţă...