Cele mai citite
 


Vaslui: Un copil în vârstă de 10 luni a ajuns la spital, după ce i-a căzut o scândură în cap
vineri, 7 mai 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un copil în vârstă de 10 luni din localitatea vasluiană Puşcaş a ajuns, joi, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, după ce i-a căzut o scândură în cap.
Potrivit medicilor de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Vaslui, micuţul se afla în gospodărie alături de părinţi, iar scândura s-a desprins de pe un acoperiş.

'Copilul în vârstă de 10 luni a ajuns la noi în stare de agitaţie, era conştient şi la prima vederea nu cred că este vorba de ceva grav. Pentru a fi siguri că nu are leziuni interioare, am decis ca minorul să fie transferat la Spitalul de Copii 'Sfânta Maria' din Iaşi pentru investigaţii suplimentare', a declarat Carmen Rotaru, directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui.

În urma acestui incident, Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui a demarat o anchetă pentru a verifica dacă părinţii sunt vinovaţi de neglijenţă.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: Anchetă a DGASPC în cazul unui copil în comă alcoolică Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vaslui a declanşat luni o anchetă în cazul unui copil din comuna vasluiană Lunca Banului, care a ajuns în comă alcoolică la Spitalul Municipal din Huşi, după ce a băut vin la un praznic.
Anchetă la SAJ Vaslui, după ce o asistentă medicală ar fi sustras banii unui pacient Conducerea Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui a demarat o anchetă administrativă, după ce o asistentă medicală şi un brancardier ar fi sustras banii din bagajul unui pacient transferat cu o salvare de la Secţia de Ortopedie a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui la Secţia de Psihiatrie...
Anchetă IPJ după ce o adolescentă operată la Vaslui şi trimisă în comă la un spital din Iaşi a murit Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui a deschis o anchetă în cazul unei minore în vârstă de 15 ani care a decedat într-un spital din Iaşi.
Vaslui: Asistenta de la Ambulanţă care a sustras bani de la un pacient, mutată disciplinar la Huşi Asistenta medicală de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, care a sustras bani din bagajul unui pacient care era transferat între două secţii ale Spitalului Judeţean, a fost mutată disciplinar la substaţia Huşi.
Vaslui: Bebeluşul de 3 luni - intoxicat, cel mai probabil, cu gaz de la un spray lacrimogen Bebeluşul în vârstă de trei luni, transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui după ce a inhalat vaporii unei substanţe iritante, s-a intoxicat, cel mai probabil, cu gaz de la un spray lacrimogen pulverizat în scara blocului. Potrivit managerului SJU Vaslui, Ana Rinder, copilul este în afara...
Vaslui: Anchetă a DSP la Spitalul 'Elena Beldiman' din Bârlad Conducerea Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Vaslui a demarat o anchetă la Spitalul de Urgenţă 'Elena Beldiman' din Bârlad, după ce familia unui bărbat în vârstă de 70 de ani, din comuna vasluiană Blăgeşti, a reclamat faptul că bătrânul ar fi fost tratat cu neglijenţă de medicii spitalului.