Cele mai citite
 


Bazac: Ministerul Sănătăţii nu va mai lucra într-o birocraţie primitivă
duminică, 15 martie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Bucureşti, 15 mar /Agerpres/ - Ministerul Sănătăţii nu va mai lucra într-o birocraţie primitivă şi supercentralizată, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, ministrul Sănătăţii, Ion Bazac.

El a anunţat că a decis eliminarea celor 21 de taxe aferente eliberării documentelor din sistem.

"Ministerul Sănătăţii nu va mai lucra într-o birocraţie primitivă, supercentralizată. Această instituţie va trece cu bagaje, structuri şi angajaţi în secolul XXI", a spus Bazac, reamintind că debirocratizarea reprezintă un obiectiv-cheie al mandatului său. AGERPRES/(Cătălina Matei)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
RETROSPECTIVA SÃPTÃMÂNII ÎN JUDEŢE Sinteza principalelor ştiri difuzate de Redacţia Ştiri Interne - Corespondenţi în săptămâna 9-13 mai
RETROSPECTIVA SÃPTÃMÂNII - BUCUREŞTI Sinteza principalelor ştiri difuzate de Redacţia Ştiri Interne - Bucureşti în săptămâna 11 - 15 iulie:
RETROSPECTIVA SÃPTÃMÂNII - BUCUREŞTI Sinteza principalelor ştiri difuzate de Redacţia Ştiri Interne - Bucureşti în săptămâna 9 - 13 mai:
Bani mai puţini pentru servicii medicale Alexandria, 13 mai /Agerpres/ - Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Teleorman a încheiat cu furnizorii de servicii medicale din judeţ 470 de contracte pentru 2009, un an în care bugetul total administrat de această instituţie reprezintă 81,60 la sută în comparaţie cu banii gestionaţi în 2008.
Casa de Pensii Bucureşti primeşte cereri pentru bilete de tratament Bucureşti, 13 mai /Agerpres/ - Casa de Pensii a Municipiului Bucureşti primeşte, în această perioadă, cereri de acordarea biletelor de tratament pentru acest an.
Iniţiativă legislativă pentru fonduri pentru sănătate Bucureşti, 13 mai /Agerpres/ - Un Comitet de Iniţiativă Legislativă Cetăţenească a început strângerea de semnături de la pacienţi pentru creşterea fondurilor alocate sănătăţii.