Cele mai citite
 


Vaslui: Fetiţă în stare gravă la spital după ce s-a fript cu apă clocotită
vineri, 7 mai 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O fetiţă de doi ani şi jumătate din municipiul Vaslui a ajuns joi în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţe Vaslui după ce s-a fript cu lichid fierbinte pe jumătate din suprafaţa corpului.
Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, fetiţa a fost lăsată nesupravegheată de părinţi şi a dat peste o oală cu apă clocotită, care s-a vărsat peste ea.
'Micuţa a suferit arsuri cu lichide fierbinţi pe 50% din suprafaţa corpului, ceea ce înseamnă foarte mult pentru un copil de numai doi ani şi şase luni. După stabilizarea făcută la Spitalul Judeţean de Urgenţe Vaslui, fetiţa a fost transferată la Spitalul de copii 'Sfânta Maria' din Iaşi', a declarat, joi, pentru AGERPRES, Ana Maria Ungureanu, directorul medical al SAJ Vaslui.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: Copil adus în stare gravă la spital după ce a suferit arsuri Un copil în vârstă de doi ani, din localitatea vasluiană Obârşeni, a ajuns la spitalul de copii 'Sf. Nicolae' din Bârlad, în noaptea de duminică spre luni, în stare gravă, cu arsuri pe 60 la sută din suprafaţa corpului.
Vaslui: Copil aflat în stare gravă după ce s-a opărit cu apă fierbinte O fetiţă în vârstă de doi ani din localitatea Siliştea, judeţul Vaslui, a ajuns în stare critică cu arsuri vineri la Spitalul Municipal de Urgenţă "Elena Beldiman" din Bârlad.
Vaslui:Un copil a ajuns în stare gravă la spital cu arsuri pe corp Un copil în vârstă de trei ani din oraşul Murgeni, judeţul Vaslui, a ajuns, joi la amiază în stare gravă la spital, cu arsuri de gradul III pe faţă, mâini şi torace.
Vaslui: Minoră în stare gravă la spital după ce a suferit mai multe arsuri O fată de 13 ani, din localitatea Fundu Văii, judeţul Vaslui, a fost transportată, miercuri, în stare foarte gravă la Spitalul de copii 'Sfânta Maria' din Iaşi cu arsuri de gradele 2 şi 4 pe faţă, pe membrele inferioare şi superioare.
Vaslui: Doi tineri au furat o ambulanţă şi au provocat un accident, unul dintre ei decedând Un tânăr a murit, iar altul a ajuns în stare gravă la spital după ce, fără a avea permis de conducere, au furat o ambulanţă, cu care s-au răsturnat într-un şanţ, la câţiva kilometri de Bârlad. Cei doi tineri de 21 şi 23 de ani tocmai plecaseră de la un bâlci care se organizează anual la Bârlad.
Vaslui: Tânăr cu arsuri grave, după ce a încercat să aprindă focul în sobă cu benzină Un tânăr în vârstă de 18 ani din localitatea vasluiană Todireşti a ajuns, duminică, în stare gravă, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, cu arsuri pe mai bine de jumătate din suprafaţa corporală, după ce a încercat să aprindă focul în sobă cu benzină.