Cele mai citite
 


Mehedinţi: Investiţii în infrastructura balneară
vineri, 7 mai 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Reabilitarea infrastructurii balneare a bazei de tratament din comuna mehedinţeană Bala va beneficia de suma de 440 mii lei.
Directorul adjunct al bazei de tratament, Victor Mărgeanu a declarat, joi, pentru AGERPRES, că banii respectivi, alocaţi de la bugetul de stat, vor fi investiţi în modernizarea bazei de tratament cu nămol şi a ştrandurilor termale care vor fi luate prin transfer de la consiliul local al localităţii.
'De asemenea, mai dispunem şi de un fond de 280.000 lei pentru reparaţii şi întreţinere. Tot în acest an vom aloca, din fonduri atrase, bani pentru prospectarea rezervei de nămol balnear astfel încât să putem să-l comercializăm pe piaţa internă', a precizat Mărgeanu.
Potrivit sursei citate, în anul 2009 s-au cheltuit circa 1,37 milioane lei pentru achiziţionarea de aparatură medicală şi aducerea staţiunii la standarde europene.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: CJ a alocat 1,3 milioane de lei pentru investiţii la SJU Consiliul Judeţean (CJ) Mehedinţi a alocat, joi, 1,3 milioane lei pentru modernizarea infrastructurii spitaliceşti din Drobeta Turnu Severin, a declarat, pentru AGERPRES, preşedintele instituţiei, Aladin Georgescu.
Mehedinţi: Investiţii în infrastructura spitalicească de oncologie a municipiului Drobeta Turnu Severin Consiliul Judeţean (CJ) Mehedinţi a alocat suma de 726.000 lei pentru amenajarea unei noi secţii de oncologie în Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din municipiul Drobeta Turnu Severin, a declarat vineri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al unităţii, Cristian Jianu.
RETROSPECTIVA SÃPTÃMÂNII 9 - 15 MAI Economia românească traversează o revenire ciclică sprijinită de cererea internă puternică astfel încât creşterea PIB ar urma să atingă 4,2% în 2016, principalele riscuri la adresa perspectivei fiind incertitudinile electorale şi cele externe, arată experţii FMI într-un raport elaborat în urma consultărilor...
Bihor: Investiţii ale MS la Spitalul Clinic de Recuperare Medicală Băile Felix, inaugurate de ministrul Ritli Ministrul Sănătăţii, dr. Ritli Ladislau şi fostul ministru Cseke Attila, au participat sâmbătă, la Spitalul Clinic de Recuperare Medicală Băile Felix, la darea în folosinţă a bazinelor interioare de hidrokinetoterapie adulţi, care au fost reparate capital în urma unei investiţii realizate în anul 2011...
Mehedinţi: Circa 2,4 milioane de lei pentru reabilitarea infrastructurii spitalului din Baia de Aramă Lucrările de reabilitare, modernizare şi echipare a infrastructurii serviciilor de sănătate din oraşul Baia de Aramă au demarat cu fonduri europene derulate prin Programul Operaţional Regional, valoarea acestora ridicându-se la aproximativ 2,4 milioane lei.
Mehedinţi: Dotări de aparatură performantă la Spitalul orăşenesc din Orşova Spitalul orăşenesc Orşova a atras suma de aproximativ 250.000 de euro din surse europene pentru reabilitarea clădirii şi achiziţia de aparatură medicală, a declarat vineri, pentru AGERPRES, dr. Radu Gandă, directorul unităţii medicale.