Cele mai citite
 


Colecistectomia laparoscopica (lb.eng.)
sâmbătă, 8 mai 2010   ::   0 Comentarii :: :: Video
 

Extragerea pe cale endoscopica a vezicii biliare si a calculilor.

 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Un medic din Moineşti a prezentat o comunicare în cadrul Congresului Clinic al Societăţii Americane de Chirurgie Doctorul Adrian Cotârleţ, managerul Spitalului de Urgenţă din Moineşti, a fost invitat să prezinte în cadrul Congresului Clinic Anual al Societăţii Americane de Chirurgie - American College of Surgeons (ACS), desfăşurat în oraşul San Francisco, timp de cinci zile în cursul săptămânii trecute, comunicarea...
M Beuran: Chirurgia minim invazivă laparoscopică cu suport robotic trebuie susţinută Chirurgia minim invazivă, laparoscopică cu suport robotic trebuie susţinută, a declarat prof. dr. Mircea Beuran, preşedintele Asociaţiei Române de Chirurgie Endoscopică, cu prilejul deschiderii Congresului asociaţiei.
Cluj: Intervenţie endoscopică în premieră în România O intervenţie medicală endoscopică în cazul unei boli rare a esofagului a fost realizată în premieră în România, la Institutul Regional de Gastroenterologie şi Hepatologie "O. Fodor" din Cluj-Napoca.
Litiaza biliară - cauze şi tratament Litiaza biliară ţine de simptomatologia ce afectează vezica biliară (colecistul sau, popular, "fierea"). Vezica biliară este un sac de mici dimensiuni, lung de aproximativ 9 cm, în formă de pară, poziţionat imediat sub ficat.
Asociatia Romana de Chirurgie Endoscopica (ARCE) 2011 In perioada 24 - 26 noiembrie 2011 la Willbrook Platinum Business & Convention Center, Bucureşti, au loc evenimentele ARCE 2011: Al VI-lea Congres National al Asociatiei Romane de Chirurgie Endoscopica Simpozionul de Chirurgie Minim-invaziva in Ginecologie A III-lea Simpozion National de...
Cluj: Intervenţie chirurgicală în premieră în Europa de Est O intervenţie chirurgicală laparoscopică cu un robot DaVinci SI este efectuată în premieră în Europa de Est, la Institutul de Urologie şi Transplant Renal din Cluj-Napoca, de către prof. dr. Mihai Lucan, împreună cu o echipă de specialişti din Italia.