Cele mai citite
 


Dotări noi la Spitalul de Obstetrică-Ginecologie din Arad
luni, 10 mai 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Spitalul de Obstetrică-Ginecologie ''dr Salvator Vuia'' din Arad dispune, începând de vineri, de un nou cabinet de psihologie şi două rezerve destinate gravidelor cu probleme, investiţia ridicându-se la peste 60.000 lei.
Prin noul cabinet de psihologie, primul din istoria de 90 de ani a spitalului, se va putea oferi consiliere psihologică, lucru care până acum era făcut doar sporadic.
''Se impunea acest lucru, fiindcă noi suntem un spital în care ne izbim şi de problemele de zi cu zi, de abandon familial, de abandon de copii, de divorţuri, de depistare a unor boli incurabile, rolul psihologului fiind unul decisiv'', a declarat, pentru AGERPRES, managerul spitalului, dr. Sorin Prişcă.
Potrivit acestuia, cele două rezerve care au fost inaugurate vineri, având câte două paturi, sunt destinate gravidelor care au sarcini ce prezintă risc ca urmare a existenţei unor boli asociate.
''Investiţia s-a ridicat la peste 60.000 de lei, finanţarea fiind asigurată de Consiliul Judeţean Arad şi din venituri proprii, dar şi cu sprijinul generos al unor sponsori'', a spus dr. Sorin Prişcă.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Arad: Consiliul Judeţean a alocat fonduri pentru noi dotări la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Consiliul Judeţean Arad a alocat din bugetul propriu aproape 100.000 de lei pentru o nouă investiţie în dotarea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Arad, banii urmând să fie folosiţi pentru achiziţionarea a 505 saltele.
Arad: Ministrul Attila Cseke a inaugurat o clinică privată Ministrul Sănătăţii, Attila Cseke, a participat joi, cu prilejul vizitei efectuate în judeţul Arad, la inaugurarea unei clinici private în municipiul reşedinţă de judeţ, realizată de un grup de investitori arădeni.
Alba: Consiliere psihologică şi orientare profesională pentru şomeri Un număr de 300 de şomeri din Alba vor beneficia gratuit de evaluare psihologică şi orientare profesională, de consiliere profesională şi de activităţi de tip job-club prin care se va asigura creşterea încrederii în forţele proprii, în cadrul unui proiect lansat marţi la Alba Iulia.
Arad: Procurorii au descins la secţia de obstetrică-ginecologie a SCJU, un medic fiind ridicat din sala de naşteri Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad au descins la Secţia Obstetrică şi Ginecologie (secţie numită "Spitalul Matern" - n.r.) a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad de unde au ridicat un medic pe care l-au dus la audieri pentru că ar pretins 1.000 de lei să efectueze o operaţie...
Gorj: Primul cabinet de consiliere psihologică aflat în relaţie contractuală cu CJAS, deschis în incinta SJU Târgu-Jiu Persoanele din judeţul Gorj care au nevoie de consiliere psihologică pot beneficia, de aproximativ o lună de zile, de consultaţii gratuite la primul cabinet de profil din incinta ambulatoriului Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgu-Jiu, a declarat vineri, pentru AGERPRES, medicul Ramona Peptan Negreanu...
Polisano pariaza pe Bucuresti! - Medici de top si cu experienta vasta se alatura echipei Incepand cu aceasta luna, Clinicile Polisano isi dubleaza echipa de cadre medicale fata de anul precedent, ajungand la aproximativ 100 de angajati in cele doua centre din Cuza Voda si Anchor Plaza. Clinicile si-au extins de asemenea si serviciile medicale oferite, acoperind in prezent un numar...