Cele mai citite
 


Iaşi: Mireasă ajunsă la spital
luni, 10 mai 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Participanţii la nunta a doi studenţi au ajuns la Spitalul Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' din Iaşi după ce mireasa a căzut fără conştienţă în timpul petrecerii date în noaptea de vineri spre sâmbătă, după cununie.
Dr. Tudor Ciuhodaru, coordonatorul Unităţii de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi, susţine că mireasa, o studentă în vârstă de 21 de ani, a ajuns să îşi petreacă noaptea nunţii printre cadrele medicale după ce i s-a făcut rău în timpul petrecerii.

'A fost preluată rapid în UPU, evaluată clinic, imagistic şi biologic şi a beneficiat de tratament simptomatic. Medicii de urgenţă au stabilit că e vorba doar de o stare lipotimică datorată oboselii şi emoţiilor puternice de peste zi', a declarat dr. Tudor Ciuhodaru.

Cât timp personalul de la Urgenţe i-a acordat îngrijiri medicale miresei, mirele şi invitaţii au aşteptat în curtea spitalului.

La plecare mirii au promis că şi la un an de căsătorie vor trece pe la Spitalul de Urgenţe, de data aceasta pentru a mulţumi celor de aici în noua clădire.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dr. Tudor Ciuhodaru: Pentru a afla dacă este urgenţă sau nu, pacientul trebuie consultat Medicii de la Spitalul Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' din Iaşi afirmă că orice cadru medical trebuie să respecte codul deontologic şi să acorde asistenţă specializată tuturor pacienţilor care le trec pragul.
Iaşi: Tudor Ciuhodaru cere sprijin pentru mutarea Spitalului de Urgenţe Doctorul Tudor Ciuhodaru, coordonatorul Unităţii de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi solicită sprijinul Ministerului Sănătăţii şi Ministerului Apărării pentru finalizarea lucrărilor la parterul clădirii în care ar trebui să fie mutat Spitalul Clinic de...
Iaşi: Şase studenţi au început anul universitar pe patul de spital Un număr de şase studenţi au ajuns la Spitalul Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi, în prima zi de deschidere a anului universitar 2010-2011, printre aceştia fiind şi doi tineri din oraşul Târgu-Frumos, victime ale unui accident rutier care a avut loc în dreptul localităţii Leţcani.
Iaşi: Intoxicaţi cu monoxidul emanat de aragaze Un număr de patru persoane au ajuns în noaptea de miercuri spre joi la Spitalul Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi după ce au utilizat multe ore aragazele pentru a-şi încălzi apartamentele.
Iaşi: Un bărbat a ajuns la spital în stare gravă din cauza hipotermiei Medicii de la Spitalul Clinic de Urgenţe ''Sfântul Ioan'' din Iaşi încearcă de mai bine de cinci ore să salveze viaţa unui bărbat adus în stare de şoc hipotermic.
Iaşi: Număr mare de pacienţi la UPU Peste 190 de persoane au ajuns, în ultima gardă, la Spitalul Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' din Iaşi, numărul acestora fiind cu 30-40 % mai mult faţă de perioadele anterioare, a declarat vineri, pentru AGERPRES, dr. Tudor Ciuhodaru, coordonatorul Unităţii de Primire a Urgenţelor (UPU) din cadrul spitalului...