Cele mai citite
 


Un alpinist utilitar a murit în Bucureşti
luni, 10 mai 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un alpinist utilitar a murit sâmbătă dimineaţă, după ce a căzut de la etajul 5 al unei clădiri din zona Grozăveşti din Capitală.
Potrivit ISU, la faţa locului s-au deplasat două autoutilitare SMURD. Medicii au încercat resuscitarea bărbatului, dar fără succes, după circa 15 minute declarând decesul acestuia.

Colegul alpinistului utilitar a declarat că acesta s-a prăbuşit după ce sfoara cu care era legat a cedat.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Accidente rutiere grave produse în Bucureşti (2012-2016) - cronologie Un grav accident rutier s-a produs în ziua de 15 mai, în Pasajul Unirii din Capitală, soldat cu un mort şi un rănit. În accident au fost implicate două autoturisme, unul dintre ele intrând într-un stâlp. La faţa locului, ISU a intervenit cu două autospeciale de descarcerare, două ambulanţe SMURD şi o...
ISU Bucureşti a primit o autospecială care poate interveni în orice colţ al Capitalei, în timp redus Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti a primit marţi, prin Fundaţia SMURD, o autospecială nouă, cu un gabarit mult mai mic decât cel al maşinilor aflate deja în dotare, dar care poate duce la îndeplinire orice fel de misiune, acest prototip fiind util pentru că poate pătrunde pe străduţe...
ISU Bucureşti: O şenilată a fost trimisă la Olteniţa pentru a aduce în Capitală un bărbat aflat în stare de comă Un echipaj format din medic, asistent şi paramedic SMURD s-a deplasat cu o şenilată a CNADNR în localitatea Olteniţa din Călăraşi pentru a prelua un bărbat aflat în stare de comă, a anunţat purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti, Daniel Vasile.
Covasna: ISU a primit trei ambulanţe SMURD; serviciul va deveni operational anul viitor Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Covasna a preluat luni trei ambulanţe care vor intra în dotarea Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD), ce va deveni operaţional la nivel de judeţ începând de anul viitor.
Dr. Bogdan Opriţa: SMURD Bucureşti a participat, în doi ani, la aproape 53.000 de intervenţii Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare Bucureşti (SMURD) a realizat, în cei doi ani de activitate, 95.511 intervenţii, asistând 71.636 de persoane.
ISU Mureş va înfiinţa două noi puncte SMURD la Luduş şi Acăţari Şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă 'Horea' al judeţului Mureş, colonel Dorin Oltean, a anunţat miercuri, într-o conferinţă de presă, că instituţia va deschide în perioada următoare două noi puncte de lucru SMURD în oraşul Luduş şi în comuna Acăţari, pentru reducerea timpului de răspuns...