Cele mai citite
 


Amelia Antoniu va fi, luni, externată
marţi, 11 mai 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Prim-solista Teatrului Naţional de Operetă 'Ion Dacian', Amelia Antoniu, va fi externată luni, a declarat, pentru AGERPRES, dr. Bogdan Popescu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar.
Cealaltă pacientă, Alice Preda, se află în continuare la terapie intensivă, a mai spus purtătorul de cuvânt al spitalului.
Amelia Antoniu şi Alice Preda au fost internate la Spitalul CF 2 pentru intervenţii minore, însă în timpul manevrelor medicale ele au fost infectate cu germeni gram negativi. După operaţii, starea lor s-a înrăutăţit şi au fost transferate la Secţia Terapie Intensivă a Spitalului Universitar.
Amelia Antoniu se internase la Spitalul CF 2 pentru cauterizarea unei răni pe colul uterin, o intervenţie simplă, în urma căreia, în mod normal, ar fi trebuit să se externeze foarte repede.
Alice Preda venise la Spitalul CF 2 pentru serclaj în 14 săptămâni de sarcină. În ziua următoare intervenţiei, femeia a început să piardă lichidul amniotic, ecografia evidenţiind că inima fătului nu mai bate. Au urmat avortul, hemoragia şi o operaţie prin care femeii i s-a scos uterul.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Amelia Antoniu se simte bine Amelia Antoniu, prim-solista Teatrului Naţional de Operetă 'Ion Dacian', se simte bine, respiră fără ajutorul aparatelor, însă rămâne la Terapie Intensivă pentru o mai bună monitorizare, a declarat marţi, pentru AGERPRES, Bogdan Popescu, purtător de cuvânt al Spitalului Universitar.
Amelia Antoniu va fi transferată în secţia de ginecologie Prim-solista Teatrului Naţional de Operetă 'Ion Dacian' Amelia Antoniu va fi transferată în Secţia de Ginecologie, starea sa fiind foarte bună, a declarat vineri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar din Bucureşti, dr.Bogdan Popescu.
Prim-solista Amelia Antoniu de la Teatrul de Operetă 'Ion Dacian' se simte bine Prim-solista Teatrului Naţional de Operetă 'Ion Dacian' Amelia Antoniu se simte bine şi nu a mai făcut febră, a declarat pentru AGERPRES, prof.dr.Emanuel Ceauşu.
RETROSPECTIVÃ 2015 Cardul de sănătate şi terapia fără interferon, principalele noutăţi în sistemul de sănătate Bucureşti, 22 dec /Agerpres /- Implementarea cardului de sănătate, introducerea terapiei interferon free şi a unor noi medicamente pe lista de compensate, precum şi modificarea contractului-cadru au fost principalele noutăţi aduse sistemului de sănătate în 2015.
Caz incredibil in Romania: Operata laparoscopic de fibrom uterin gigant, pacienta a ramas insarcinata la doar doua luni dupa interventie Aproximativ 25% dintre femeile cu varsta cuprinsa intre 35 si 40 de ani sufera de fibrom uterin, conform studiului realizat de catre Colegiul American de Obstetrica si Ginecologie, iar pana la varsta de 50 ani peste 80% dintre femei ajung sa dezvolte fibroame uterine.
ŞTIINŢÃ: Intervenţie chirurgicală in utero în premieră în România O operaţie de hidrotorax fetal bilateral tratat in utero a fost realizată în premieră în România, la Maternitatea Regina Maria, în martie 2012, după ce o femeie aflata în cea de-a 29-a săptămână de sarcină, la o ecografie de rutină, a aflat că bebeluşul ei este foarte bolnav. Medicul ei curant a sfătuit-o...