Cele mai citite
 


Merkel: Starea de sănătate a ministrului german de finanţe s-a îmbunătăţit
marţi, 11 mai 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Starea de sănătate a ministrului german de finanţe Wolfgang Schaeuble, spitalizat duminică la Bruxelles, s-a îmbunătăţit considerabil, a declarat luni cancelarul german Angela Merkel, informează AFP.
Wolfgang Schaeuble, 67 de ani, a fost spitalizat duminică la sosirea sa la Bruxelles după ce a avut o reacţie negativă la un medicament nou ce i-a fost administrat. Un purtător de cuvânt declarase cu acel prilej că ministrul este conştient şi se simte bine ţinând cont de circumstanţe.

'Din informaţiile mele, va putea părăsi spitalul astăzi (luni) şi vom fi informaţi în cursul zilei de urmările' acestei spitalizări, a spus Merkel, care a adăugat că a vorbit duminică de câteva ori la telefon cu ministrul său.

Ministrul conservator, personalitate de prim plan a politicii germane, s-a mai aflat în spital în ultimele câteva săptămâni, după o operaţie pe care a suferit-o la începutul anului. Aflat într-un scaun cu rotile din 1990, Schaeuble a suferit o operaţie în februarie, iar cicatricele s-au vindecat prost.

La reuniunea miniştrilor europeni de finanţe de duminică, Germania a fost reprezentată de ministrul de interne, Thomas de Maiziere.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
(Corespondenţă) Minodora Cliveti: Europa trebuie să demonstreze că are posibilităţi să-i trateze corespunzător pe toţi cetăţenii UE Bruxelles, 15 mai - Corespondentul Agerpres, Florin Ştefan, transmite: Europa trebuie să demonstreze că este unită şi că are posibilităţi să-i trateze corespunzător pe toţi cetăţenii săi, iar pentru perioada 2014-2020 este de dorit crearea unei strategii a UE pentru sănătate, a declarat eurodeputata...
România, singura ţară din UE în care un medicament aşteaptă un an să fie inclus în lista compensatelor (Prigent, GSK) România este în prezent singura ţară din Uniunea Europeană în care există o perioadă de aşteptare de un an până când un nou produs este evaluat pentru a fi inclus în lista medicamentelor compensate, a declarat, joi, Pascal Prigent, directorul general al GSK România.
Franţa: Pacientul aflat în moarte cerebrală în urma studiilor clinice pentru un medicament a decedat Pacientul care se afla în moarte cerebrală după ce a participat la studiile pentru un medicament nou în vestul Franţei a murit, a anunţat duminică spitalul din Rennes, unde acesta fusese spitalizat alături de alţi cinci voluntari.
Pascal Prigent: România, singura ţară din UE în care un medicament aşteaptă un an să fie inclus în lista compensatelor România este în prezent singura ţară din Uniunea Europeană în care există o perioadă de aşteptare de un an până când un nou produs este evaluat pentru a fi inclus în lista medicamentelor compensate, a declarat, joi, Pascal Prigent, directorul general al GSK România.
(Corespondenţă) CE prezintă un plan de acţiune pentru combaterea obstacolelor în utilizarea soluţiilor digitale în asistenţa medicală Bruxelles, 7 dec - Corespondentul Agerpres, Florin Ştefan, transmite: Comisia Europeană (CE) a prezentat vineri un plan de acţiune care vizează depăşirea obstacolelor din calea utilizării depline a soluţiilor digitale în sistemele de asistenţă medicală din Europa, care are drept obiective creşterea calităţii...
MApN: Starea de sănătate a militarilor internaţi la Landstuhl, în evoluţie pozitivă Starea de sănătate a militarilor internaţi în Centrul medical regional american din Landstuhl, Germania, are o evoluţie pozitivă şi acest lucru a fost confirmat de echipa medicală a spitalului, informează un comunicat de presă al MApN emis miercuri.