Cele mai citite
 


Johnny Hallyday dezminte că s-ar întoarce în Franţa pentru o nouă operaţie
marţi, 11 mai 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Johnny Hallyday a dezminţit luni dimineaţă, într-un mesaj transmis AFP de serviciul său de presă, ştirea că va fi supus din nou unei operaţii chirurgicale, adăugând că 's-a săturat de toate ştirile false'.
'Nu voi fi supus niciunei operaţii. Îmi pare rău că îi dezamăgesc pe detractorii mei, dar îi anunţ că sunt sănătos şi în formă', a spus cântăreţul, referindu-se la o informaţie difuzată de Europe 1, care anunţase că Hallyday revine în Franţa pentru a fi operat din nou.

'M-am săturat de toate ştirile false şi de informaţiile ridicole. M-am săturat de acest serial. Vreau să fiu lăsat în pace!', a spus Johnny Hallyday. 'Mă întorc în Franţa doar pentru că este ţara mea. Franţa şi prietenii mei îmi lipsesc', a încheiat cântăreţul.

Site-ul Europe 1 anunţa luni dimineaţă că 'Johnny Hallyday se va întoarce la Paris peste câteva zile', unde 'va fi operat din nou'.

Cântăreţul francez a fost operat pe 26 noiembrie într-o clinică pariziană de hernie de disc şi a fost internat apoi, timp de 16 zile, într-un spital din Los Angeles, din cauza unei infecţii apărute după intervenţia chirurgicală.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Specialişti din Franţa vor efectua gratuit operaţii pentru cazuri sociale din România Doi medici specialişti în chirurgie cardio-vasculară pediatrică, reprezentanţi ai Fundaţiei 'Mecenat Chirurgie Cardiaque' din Franţa, vor sosi vineri în Bucureşti pentru a pune bazele unui parteneriat iniţiat de Intermedicas, medicii urmând a efectua intervenţii chirurgicale pro-bono pentru cazurile...
Franţa: Cardiacii au o nouă speranţă după implantarea cu succes a unei inimi artificiale autonome După implantarea cu succes, într-un spital parizian, a unei inimi artificiale autonome - premieră mondială -, operaţiile similare prevăzute săptămânile următoare dau speranţe cardiacilor din lumea întreagă, transmite sâmbătă AFP.
VIRUSUL ZIKA Caz confirmat medical de implicare a virusului în declanşarea unei infecţii a creierului la adulţi (studiu) Paris, 11 mar /Agerpres / - Virusul Zika, acuzat deja că s-ar afla la originea malformaţiilor cerebrale ale nou-născuţilor, a afecţiunilor măduvei spinării şi a sindromului neurologic Guillain-Barré, poate provoca, de asemenea, o infecţie gravă a creierului la adulţi care poate induce starea de comă...
Sălaj: Focar de infecţii nosocomiale la Spitalul Judeţean Şase femei, dintre care cinci gravide, au contactat infecţii în cursul unor operaţii la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău, fiind diagnosticate cu sindrom meningean sub antibiotico-terapie, potrivit unui comunicat de presă al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Sălaj, instituţie ce a realizat deja o...
Spitalele din Franţa sunt pline de tuberculoşi din Europa de Est /Le Figaro/ În ianuarie 2012, la secţia de urgenţă a spitalului Pitié-Salpetriere din Paris a fost adus un cecen căruia i s-a depistat cea mai gravă formă de tuberculoză, rezistentă la numeroase medicamente /XDR-TB/, care nu poate fi tratată cu remediile cunoscute. Ulterior s-a dovedit că acesta era doar debutul...
Spitalul de Urgenţă Floreasca: Unul dintre pacienţi va fi transferat în Franţa Unul dintre pacienţii internaţi la Spitalul de Urgenţă Floreasca va fi transferat în cursul zilei de miercuri într-o unitate medicală din Paris, a anunţat purtătorul de cuvânt al unităţii medicale Bogdan Opriţa.