Cele mai citite
 


Servicii medicale gratuite pentru copii deţinătorii de cont Alpha Dreams
miercuri, 12 mai 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Clienţii Alpha Bank care deschid un cont de economisire Alpha Dreams, în perioada 3 mai - 30 iunie, vor beneficia şi de servicii medicale profesionale gratuite pentru copii.
Aceleaşi beneficii sunt oferite, de asemenea, şi clienţilor vechi Alpha Dreams, informează banca.
Astfel, 'Pachetul standard' include asistenţă medicală profesională pentru o perioadă de două luni calendaristice, în cazul în care suma depusa în contul Alpha Dreams este de 200 lei, 50 euro sau 50 dolari, iar 'Pachetul extins' include asistenţă medicală profesională pentru o perioadă de şase luni, în cazul în care suma depusă în cont este de 400 lei, 100 euro sau 100 dolari.
Indiferent de suma depusă, Alpha Dreams oferă dobânzi avantajoase care se calculează zilnic şi se capitalizează lunar, iar în fiecare an, în luna iunie, până la împlinirea vârstei de 18 ani a copilului, clienţii primesc dublul dobânzii, dacă acesta are o vechime de minim 9 luni.
În funcţie de moneda în care a fost deschis contul, se pot depune oricând şi oricâţi bani în contul Alpha Dreams, dobânda fiind de 7,50 la sută pe an pentru lei, 3,25 la sută pe an pentru euro şi doi la sută pe an pentru dolari, dobânzi neimpozabile.
La împlinirea vârstei de 14 ani, copilul poate beneficia de un AlphaCard Visa Electron prin care i se pot asigura lunar banii de buzunar necesari, dar şi de acces gratuit la Alpha Click - serviciul de Internet Banking prin care se poate verifica în orice moment şi de oriunde nivelul câştigurilor din cont.
Pentru a deschide un cont de economisire Alpha Dreams sunt necesare doar trei documente: certificatul de naştere al copilului, actele de identitate ale părinţilor / tutorelui şi certificatul de căsătorie sau, hotărârea judecătorească din care să rezulte cine este tutorele.
Dacă în familie există mai mulţi copii, se poate deschide câte un cont pentru fiecare dintre ei. De asemenea, cu încuviinţarea părintelui, oricine poate depune bani în contul copilului, sporind astfel economiile.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Suceava: Asistenţă medicală şi consiliere gratuite pentru copiii cu autism şi părinţii acestora Un număr de 17 copii cu autism beneficiază de asistenţă medicală, iar părinţii de consiliere de specialitate, gratuite, graţie proiectului ''Şi ei trebuie să aibă o şansă!'', derulat în ţară de Fundaţia Romanian Angel Appeal, în parteneriat cu Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor...
Constanţa: Asistenţă medicală privată gratuită, în Mamaia Spitalul Privat ISIS a inaugurat luni, 3 decembrie, un Centru medical multifuncţional, cu spitalizare de zi gratuită, în staţiunea Mamaia.
Hunedoara: Asistenta medicală care şi-a aruncat bebeluşul la gunoi a fost arestată preventiv Asistenta medicală din Petroşani care şi-a omorât fetiţa aruncând-o la gunoi imediat după ce a născut-o a fost arestată preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, ea fiind acuzată de infracţiunea de omor calificat asupra unui membru al familiei, potrivit deciziei luate marţi de judecătorii de la Tribunalul...
Asistenţa medicală acordată grupurilor vulnerabile, cheia combaterii tuberculozei, afirmă două agenţii europene de sănătate Două agenţii europene de sănătate au subliniat, într-un raport dat publicităţii joi, necesitatea mai multor programe orientate spre grupurile vulnerabile - cum ar fi persoanele fără adăpost, consumatorii de droguri şi imigranţii din ţările cu rate ridicate de tuberculoză - pentru a reduce răspândirea...
Biserica Ortodoxă Română încearcă să înfiinţeze unităţi medicale, pe lângă biserici Biserica încearcă să înfiinţeze unităţi medicale în care va fi acordată gratuit asistenţă medicală, ca model de îngrijire a bolnavilor, a orfanilor, a bătrânilor singuri şi a persoanelor cu alte lipsuri şi nevoi, a declarat purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, părintele Constantin Stoica.
Spania: Asistenţa medicală pentru imigranţii ilegali va costa între 700 şi 1.800 de euro pe an Imigranţii ilegali aflaţi pe teritoriul spaniol pot semna acorduri pentru a avea acces la asistenţa sanitară în sistemul public din Spania, şi vor plăti între 710,4 şi 1864,8 euro pe an, în funcţie de vârstă, informează EFE. Măsura a fost deja criticată de organizaţia Medicos del mundo, care arată că...