Cele mai citite
 


Celebra realizatoare americană de televiziune Barbara Walters va suferi o intervenţie chirurgicală pe cord
miercuri, 12 mai 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Cunoscuta realizatoare de televiziune americană Barbara Walters /80 de ani/ a anunţat la 10 mai că va suferi o intervenţie chirurgicală pe cord în această săptămână, pentru a-i fi înlocuită o valvă nefuncţională, relatează ABC News.
Anunţul a fost făcut de către realizatoare la sfârşitul emisiunii sale, ' The View', difuzată de postul ABC.

Walters a declarat că a decis împreună cu medicii săi că acesta este cel mai bun moment pentru a suferi intervenţia chirurgicală, de vreme ce pe perioada verii îşi va putea lua o vacanţă pentru recuperare.

Chiar dacă realizatoarea nu s-a simţit 'diferit' în ultima vreme, o ecocardiografie a relevat că valvele sale cardiace s-au îngustat.

Barbara Walters, despre care medicii consideră că va avea nevoie de o perioadă de recuperare de cel puţin o lună, a promis ca îşi va face timp pentru a le telefona colegilor săi.

Walters a avut ideea creării emisiunea 'The View' în 1997 şi a fost o prezenţă constantă a showului încă de la începuturile acestuia. De asemenea, ea s-a aflat între gazdele emisiunii '20/20', de pe ABC News, timp de 25 de ani şi continuă să contribuie la emisiuni speciale ale postului.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Actriţa Cristina Stamate a fost operată cu succes pe cord deschis Actriţa Cristina Stamate, care a suferit în cursul săptămânii trecute o intervenţie chirurgicală complexă pe cord deschis într-un spital privat din Capitală, se află în prezent în secţia de terapie intensivă şi în curând va putea fi transferată într-un salon normal, a anunţat conf. univ. dr. Horaţiu...
Intervenţie chirurgicală efectuată în premieră de medicii ieşeni O echipă de medici de la Spitalul de Recuperare din Iaşi a efectuat, vineri, o intervenţie chirurgicală în timpul căreia a fost transplantată o proteză de umăr unui bărbat din judeţul Neamţ diagnosticat cu boala Wilson.
Arad: În premieră, la Arad a fost efectuată o operaţie pe cord deschis O intervenţie chirurgicală (laparoscopică - n.r.) pe cord deschis a fost efectuată, în premieră pentru Arad şi pentru vestul României, la Clinica de chirurgie cardio-vasculară din cadrul Centrului de chirurgie laparoscopică 'Sfântul Gheorghe'.
Timiş: Intervenţie chirurgicală salvatoare, cu refacere de os, la un pacient cu cancer osos O echipă pluridisciplinară de medici ai Clinicii de Chirurgie Vasculară - Departamentul de Microchirurgie Reconstructivă şi ai Clinicii de Ortopedie I din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Timişoara au realizat o intervenţie chirurgicală complexă de reconstrucţie a membrului superior.
ŞTIINŢÃ: Intervenţie chirurgicală in utero în premieră în România O operaţie de hidrotorax fetal bilateral tratat in utero a fost realizată în premieră în România, la Maternitatea Regina Maria, în martie 2012, după ce o femeie aflata în cea de-a 29-a săptămână de sarcină, la o ecografie de rutină, a aflat că bebeluşul ei este foarte bolnav. Medicul ei curant a sfătuit-o...
Caraş-Severin: Prima intervenţie chirurgicală din Reşiţa prin laparoscopie urologică La Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa a avut loc, vineri, prima intervenţie chirurgicală realizată prin metoda 'laparoscopie urologică', aparatura fiind achiziţionată prin finanţarea acordată de către Consiliul Judeţean Caraş-Severin.