Cele mai citite
 


Cluj: Campania de donare de sânge, condierată un succes
miercuri, 12 mai 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Clujenii au donat 250 de litri de sânge în patru zile, în cadrul unei campanii de sensibilizare a opiniei publice cu privire la acest fel de acţiuni.
Potrivit organizatorilor, un alt aspect important al evenimentului este că s-a refăcut stocul de grupe de sânge rare - AB - şi cele cu Rh negativ.
În total, în cele patru zile ale campaniei, desfăşurate între 4 şi 7 mai, 548 de clujeni au mers la Centrul de Transfuzii pentru a dona sânge.

'Ţinând cont de faptul că, statistic, 30% dintre noii donatori se prezintă şi la o a doua donare, succesul unei campanii de donare de sânge poate fi cuantificat şi prin numărul de donatori noi, motivaţi să doneze sânge', a declarat, marţi, Laurenţiu Crăciunaş, coordonatorul proiectului.
Campania 'Donează! Sângele tău poate salva vieţi!' a fost organizată de Organizaţia Studenţilor Medicinişti (OSM) din Cluj.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Cluj: Campanie de donare de sânge la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Organizaţia Studenţilor Medicinişti din Cluj-Napoca va derula, între 10 şi 14 decembrie, în colaborare cu Centrul Regional de Transfuzie Sanguină, campania "Donează sânge! Fii erou!".
FRR a continuat campania de donare de sânge Federaţia Română de Rugby a continuat, vineri, campania de donare de sânge, în cele aproximativ trei ore cât a durat acţiunea prezentându-se 45 de persoane, dintre care au fost acceptate ca donatori 36, informează site-ul FRR.
Cluj: Campanie de donare de sânge derulată de Organizaţia Studenţilor Medicinişti Organizaţia Studenţilor Medicinişti (OSM) din Cluj-Napoca, în colaborare cu Centrul Regional de Transfuzie Sanguină (CRTS), vor desfăşura, între 12 şi 16 decembrie, o nouă campanie de donare de sânge.
Suceava:CTS asigură necesarul de sânge pentru judeţ; nu poate ajuta clinici din Iaşi ce tratează suceveni Centrul de Transfuzii Sanguine (CTS) Suceava a asigurat necesarul de sânge pentru spitalele din judeţ, în prima jumătate a acestui an fiind înregistraţi peste 3.700 de donatori, dar nu a reuşit să ajute unităţi medicale din alte judeţe sau clinici universitare din Iaşi unde sunt trataţi pacienţi din...
Campanie de donare de sânge, la IJJ Satu Mare Jandarmii sătmăreni au demarat joi o campanie de donare de sânge, urmând ca în 10 zile 70 de angajaţi ai Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) să treacă pe la Centrul de Transfuzii Sanguine.
Cluj: OSM organizează o campanie de donare de sânge Organizaţia Studenţilor Medicinişti (OSM) din Cluj-Napoca a lansat, luni, un apel pentru donare de sânge, o campanie de recoltare urmând să se desfăşoare la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină (CRTS), în perioada 7-10 decembrie.