Cele mai citite
 


Covasna: Poliţia datorează peste 350.000 de lei Serviciului de Medicină Legală
miercuri, 12 mai 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Covasna datorează aproximativ 360.000 de lei Serviciului de Medicină Legală pentru expertizele pe care le-a efectuat în ultimii ani.
Conducerea IJP a declarat marţi că aceste servicii nu au putut fi achitate din lipsă de fonduri.
Potrivit comisarului Toth Jakab Albert, adjunctul şefului IJP Covasna, existenţa acestor datorii împiedică soluţionarea cu mai multă operativitate a unor dosare, deoarece Serviciul de Medicină Legală refuză să livreze rezultatele analizelor dacă nu se plăteşte contravaloarea.
'Sunt zeci de dosare, în special pe linie de circulaţie, care nu pot fi soluţionate. Serviciul de Medicină Legală face analizele, dar nu ne livrează documentele', a confirmat şi purtătorul de cuvânt al IJP Covasna, Andrea Buzsi.

Conducerea IJP a menţionat că primeşte periodic somaţii de plată din partea Serviciului de Medicină Legală, însă nu are bani pentru a-şi achita datoria.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Covasna: IJP şi-a achitat parţial datoriile către Medicina Legală şi a deblocat peste o sută de dosare Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Covasna a deblocat peste o sută de dosare aflate în lucru după ce a reuşit să achite parţial datoriile pentru expertizele efectuate de către de Serviciul de Medicină Legală.
Vaslui: Inspectoratul de Poliţie al Judeţului, dator Serviciului de Medicină Legală Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Vaslui are de plătit Serviciului de Medicină Legală suma de aproximativ 70.000 de lei, reprezentând datorii acumulate din luna aprilie a acestui an pentru expertizele medicale efectuate la dosarele penale aflate în lucru. Ultima plată efectuată de IPJ către serviciul...
Vladimir Beliş: Medicina legală este atipică faţă de alte specialităţi Medicina legală este atipică faţă de alte specialităţi medicale, a afirmat duminică profesorul dr Vladimir Beliş, arătând că niciunui tânăr care intră la medicină nu îi vine în minte ''în acel moment că poate deveni doctor legist''.
Brăila: Serviciul de Medicină Legală are de recuperat 200.000 lei de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Serviciul de medicină Legală (SML) Brăila are de recuperat de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Brăila 200.000 lei, sumă care reprezintă facturi neonorate pentru expertizele medico-legale efectuate de către medicii legişti.
Covasna: Preşedintele CJ spune că SJU funcţionează mai bine după descentralizare Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Covasna, Tamas Sandor, afirmă că activitatea Spitalului Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe s-a îmbunătăţit după descentralizare şi trecerea acestuia în subordinea autorităţilor locale.
Brăila: Institutul de Medicină Legală are de recuperat de la IPJ peste 200 mii lei Institutul de Medicină Legală (IML) are de recuperat de la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Brăila peste 200 mii lei, motiv pentru care IML a sistat eliberarea de certificate de expertiză până când poliţia va achita suma pe care o datorează.