Cele mai citite
 


Guvernul desfiinţează Centrul de sănătate al Armatei
miercuri, 12 mai 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bucureşti, 12 mai /Agerpres/ - Centrul de sănătate din subordinea Ministerului Apărării Naţionale (MApN) se desfiinţează, potrivit unei hotărâri de Guvern publicate miercuri în Monitorul Oficial.
Potrivit HG adoptate în 28 aprilie, patrimoniul centrului va fi preluat de o structură a MApN stabilită de ministrul Gabriel Oprea, iar veniturile proprii ale centrului, aflate la zi în soldul instituţiei, sunt virate la bugetul de stat.
Centrul de sănătate fusese înfiinţat prin reorganizarea Centrului de refacere şi recuperare a capacităţii de luptă a militarilor români. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Decizia privind renumirea lui Raed Arafat în funcţia de subsecretar de stat în MS, publicată în Monitorul Oficial Decizia premierului Emil Boc privind renumirea doctorului Raed Arafat în funcţia de subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii a fost publicată, marţi seară, în Monitorul Oficial.
Decizia de numire a lui Vasile Cepoi în funcţia de secretar de stat în MS, publicată în Monitorul Oficial Decizia premierului Emil Boc privind numirea lui Vasile Cepoi în funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii a fost publicată, joi, în Monitorul Oficial.
Secretarul de stat al SUA cere comunităţii internaţionale mai multe eforturi în lupta împotriva epidemiei de Ebola Comunitatea internaţională trebuie să facă mai multe eforturi în lupta împotriva epidemiei de Ebola, a afirmat miercuri, în cursul unei conferinţe de presă la Departamentul de Stat, secretarul de stat american John Kerry, relatează AFP.
Ordonanţa privind desfiinţarea unor posturi vacante în sistemul bugetar, publicată în Monitorul Oficial Ordonanţa de urgenţă a Guvernului pentru stabilirea unor măsuri privind asigurarea funcţionalităţii administraţiei publice locale, a numărului de posturi şi reducerea cheltuielilor la instituţiile şi autorităţile publice din subordinea, sub autoritatea sau în coordonarea Guvernelor ori a ministerelor...
Harghita: Secretarul de stat Raed Arafat a înmânat drapelul de luptă conducerii ISU 'Oltul' Secretarul de stat în Ministerul de Interne Raed Arafat a înmânat duminică drapelul de luptă conducerii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ''Oltul'' Harghita.
Servicii gratuite de recuperare medicală prin intermediul sistemului MIRA, în judeţele Ilfov şi Sibiu Sistemul MIRA, o aplicaţie medicală ce se adresează persoanelor cu dizabilităţi locomotorii, va putea fi utilizat în mod gratuit, începând din această lună, în două Centre de Viaţă Independentă din judeţele Ilfov şi Sibiu, a informat vineri Fundaţia Motivation România.