Cele mai citite
 


Alba: Activitate suspendată la o secţie a spitalului din Cugir
joi, 13 mai 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Secţia de Obstetrică-Ginecologie a Spitalului Orăşenesc Cugir a fost închisă pentru două zile, după ce o comisie de control a Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Alba a constatat existenţa unei flore microbiene saprofite.
'Până la remedierea situaţiei, activitatea în secţie a fost suspendată', a declarat, miercuri, directorul DSP Alba, Adrian Teodoru.

În conformitate cu cinci buletine de analiză, condiţiile de funcţionare de la secţia de Obstetrică-Ginecologie constituie un risc iminent pentru sănătatea pacienţilor şi a salariaţilor acesteia, susţin specialiştii DSP.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Alba: Secţie de spital redeschisă la Cugir Alba Iulia, 17 mai /Agerpres/ - Secţia de Obstetrică-Ginecologie a Spitalului Orăşenesc Cugir, închisă, la mijlocul săptămânii trecute, după ce o comisie de control a Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Alba a constatat existenţa unei flore microbiene saprofite, a fost redeschisă.
DSP Alba: În judeţ sunt prea multe secţii de chirurgie Directorul executiv al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Alba, Horea Timiş, susţine că în judeţ sunt prea multe secţii de chirurgie, respectiv şapte, comparativ cu numărul de pacienţi, şi, în consecinţă, ar trebui regândită structura medicală.
Alba: Fonduri pentru achiziţionarea unui computer tomograf pentru Spitalul Municipal Sebeş Directorul executiv al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Alba, Alexandru Sinea, şi primarul municipiului Sebeş, Dorin Nistor, au semnat miercuri un contract prin care se alocă peste 1,2 milioane de lei prin transfer de la Ministerul Sănătăţii către Municipiul Sebeş în vederea achiziţionării unui computer...
Alba: Ancheta DSP Alba a stabilit o contaminare masivă cu salmonela în cazul nuntaşilor de la Bistra Autorităţile sanitare din Alba au constatat o contaminare masivă cu salmonela în gospodăria din Bistra unde, săptămâna trecută, a fost preparată mâncarea pentru o nuntă care s-a soldat cu spitalizarea a aproximativ unui sfert dintre participanţi.
Alba: Directorul executiv al DSP pleacă la o firmă de consultanţă în management sanitar Directorul executiv al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Alba, Horia Timiş, renunţă la funcţia pe care a deţinut-o patru ani pentru a pleca în sistemul privat, la o firmă de consultanţă în management sanitar.
Alba: Amendă de 30.000 de lei dată de DSP pentru o casă de vacanţă care funcţiona ilegal O asociaţie religioasă care deţine o casă de vacanţă care funcţiona ilegal, situată într-o comună din Munţii Apuseni, a fost sancţionată cu 30.000 de lei de către Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Alba, potrivit unui comunicat transmis marţi AGERPRES.