Cele mai citite
 


Vaslui: Investiţii de peste 80 de mii de lei pentru modernizarea maşinilor de la Serviciul de Ambulanţă
joi, 13 mai 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Opt ambulanţe de transport pacienţi ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJAJ) Vaslui vor intra într-un proces de modernizare în vederea echipării cu aparatură medicală de prim ajutor, investiţia ridicându-se la 80 de mii de lei.
'Serviciul Judeţean de Ambulanţă are în vedere modernizarea a opt maşini. Într-o primă etapă, vor fi modificate patru ambulanţe, costurile cifrându-se la 40 de mii de lei. Ar fi cam 10 mii de lei de maşină. Vor fi echipate cu tărgi cu vacuum pentru transportul persoanelor cu arsuri, defibrilatoare automate şi semiautomate şi restul instrumentarului medical de prim ajutor. Avem nevoie de aceste maşini, ţinând cont de creşterea alarmantă a cazurilor grave', a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, Aurora Popa, directorul SJA Vaslui.
Aceasta a mai declarat că cele opt salvări vor fi modernizate până la sfărşitul anului 2010.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bihor: Serviciul de Ambulanţă vrea să amplaseze cel puţin zece defibrilatoare în spaţiile publice aglomerate Oradea, 11 mar/Agerpres/- Serviciul Judeţean de Ambulanţă Bihor a iniţiat vineri o campanie de popularizare a defibrilatoarelor, aparate pe care instituţia doreşte să le amplaseze în spaţiile aglomerate.
Covasna: Investiţii de 800.000 de lei la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Conducerea Serviciului Judeţean de Ambulanţă Covasna prognozează că până la sfârşitul acestui an va investi 800.000 de lei în modernizarea celor cinci staţii aflate la Sfântu Gheorghe, Târgu Secuiesc, Covasna, Întorsura Buzăului şi Baraolt.
Brăila: Serviciul Judeţean de Ambulanţă a avut în 2015 aproximativ 56.000 de intervenţii Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Brăila a intervenit anul trecut în aproximativ 56.000 de urgenţe medicale, după cum a informat luni managerul instituţiei, dr. Viorica Uscatu.
Galaţi: Serviciul de Ambulanţă a înregistrat cu 50% mai multe solicitări decât de obicei, în ultimele 24 de ore Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Galaţi a înregistrat, în ultimele 24 de ore, cu 50% mai multe solicitări decât de obicei, intervenind în peste o sută de cazuri, a declarat luni presei, directorul instituţiei, Mihai Polinschi.
Sălaj: Serviciul de Ambulanţă intenţionează să deschidă două noi substaţii în judeţ Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Sălaj intenţionează să deschidă în 2015 doi noi substaţii, în localităţile Ileanda şi Zimbor, pentru a reduce astfel timpul de intervenţie.
Vâlcea: Serviciul Judeţean de Ambulanţă deschide o nouă staţie în comuna Tetoiu Serviciul Judeţean de Ambulanţă Vâlcea a deschis un nou punct în comuna Tetoiu, care va deservi şase localităţi, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, primarul localităţii, Antonie Lucian.