Cele mai citite
 


Vaslui: Ambulanţa nu poate ajunge, pe câmp, la un bărbat lovit de un fulger
joi, 13 mai 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un bătrân în vârstă de 75 de ani din localitatea vasluiană Dinga a fost trăsnit de un fulger miercuri după-amiază în timp ce se afla pe câmp cu vitele.
Salvarea nu poate ajunge la locul incidentului din cauza drumului impracticabil, echipajul Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Vaslui fiind nevoit să meargă pe jos pe câmp prin ploie şi noroi mai bine de doi kilometri pentru a ajunge la victimă.

'Am primit un apel de la nişte localnici prin care am fost anunţaţi că un bărbat a fost lovit de trăsnet. Am trimis la faţa locului un echipaj, dotat cu aparatura necesară pentru intervenţiile în astfel de cazuri. Ambulanţa nu a ajuns încă acolo din cauza drumului greu accesibil. Având în vedere că plouă, salvarea nu poate merge pe câmp acolo unde se află victima, iar medicii străbat o bucată din drum pe jos. Cum va ajunge la faţa locului, echipajul nostru va începe manevrele de resuscitare', a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, Aurora Popa, directorul SJA Vaslui.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: Asistenta de la Ambulanţă care a sustras bani de la un pacient, mutată disciplinar la Huşi Asistenta medicală de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, care a sustras bani din bagajul unui pacient care era transferat între două secţii ale Spitalului Judeţean, a fost mutată disciplinar la substaţia Huşi.
Vaslui: Ambulanţă implicată într-un accident de circulaţie O ambulanţă de la Staţia Bârlad a Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui a fost implicată, luni dimineaţă, într-un accident de circulaţie. Ambulanţa se deplasa la o solicitare, iar în dreptul Grădinii Publice din Bârlad a intrat în coliziune cu un autoturism.
Ambulanţa nu poate ajunge, pe câmp, la un bărbat lovit de fulger Echipajul de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Vaslui, plecat miercuri după-amiază pentru a interveni pentru salvarea unui bătrân în vârstă de 75 de ani din localitatea Dinga, lovit de un fulger pe câmp, a fost întors din drum de poliţiştii din localitate care au ajuns la locul incidentului şi...
Vaslui: Misiuni dificile pentru lucrătorii de la ambulanţă la Vutcani şi Doagele Drumurile impracticabile au îngreunat pe parcursul nopţii misiunile Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Vaslui.
Vaslui: Ambulanţă SMURD nefolosită din lipsă de cadre medicale, va deveni operaţională O ambulanţă de Terapie Intensivă Mobilă, care se află în dotarea SMURD Vaslui din luna octombrie a anului trecut, dar nu a putut fi folosită din lipsă de cadre medicale, va deveni operaţională de săptămâna viitoare, a anunţat, luni, la Vaslui, Raed Arafat. Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii a...
Vaslui: Ambulanţa cere intervenţia armatei pentru transportul unui copil bolnav Serviciul de Ambulanţă Judeţean de Ambulanţă Valsui a cerut vineri intervenţia armatei după ce o salvare nu a putut să ajungă, din cauza drumurilor blocate de viscol, la un copil de 9 luni cu boală diareică acută.