Cele mai citite
 


Ambulanţa nu poate ajunge, pe câmp, la un bărbat lovit de fulger
joi, 13 mai 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Echipajul de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Vaslui, plecat miercuri după-amiază pentru a interveni pentru salvarea unui bătrân în vârstă de 75 de ani din localitatea Dinga, lovit de un fulger pe câmp, a fost întors din drum de poliţiştii din localitate care au ajuns la locul incidentului şi au constatat decesul victimei.
'Echipajul a ajuns cu ambulanţa în localitate, dar, din cauza drumului impracticabil, maşina nu a mai putut înainta. Medicii au plecat pe câmp către victimă pe jos, dar au fost întorşi din drum de poliţiştii care au reuşit să ajungă la faţa locului. Aceştia au constatat decesul şi au anunţat Medicina legală', a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, Aurora Popa, directorul SJA Vaslui.

Un bătrân în vârstă de 75 de ani din localitatea vasluiană Dinga a fost trăsnit de un fulger miercuri după-amiază în timp ce se afla pe câmp cu vitele.

Salvarea nu a putut ajunge la locul incidentului din cauza drumului impracticabil.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: Serviciul Judeţean de Ambulanţă a avut în 2015 aproximativ 56.000 de intervenţii Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Brăila a intervenit anul trecut în aproximativ 56.000 de urgenţe medicale, după cum a informat luni managerul instituţiei, dr. Viorica Uscatu.
Vâlcea: Serviciul Judeţean de Ambulanţă deschide o nouă staţie în comuna Tetoiu Serviciul Judeţean de Ambulanţă Vâlcea a deschis un nou punct în comuna Tetoiu, care va deservi şase localităţi, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, primarul localităţii, Antonie Lucian.
Gorj: Ambulanţa a intervenit în zilele de Paşte în 160 de cazuri, dintre care 22 de stări de ebrietate Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Gorj a răspuns, în primele două zile de Paşte, la un număr de 160 de solicitări, peste 20 dintre acestea fiind stări de ebrietate, a declarat marţi, pentru AGERPRES, şeful instituţiei, Marinică Niculescu.
Galaţi: Serviciul de Ambulanţă a înregistrat cu 50% mai multe solicitări decât de obicei, în ultimele 24 de ore Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Galaţi a înregistrat, în ultimele 24 de ore, cu 50% mai multe solicitări decât de obicei, intervenind în peste o sută de cazuri, a declarat luni presei, directorul instituţiei, Mihai Polinschi.
Vaslui: Ambulanţă SMURD nefolosită din lipsă de cadre medicale, va deveni operaţională O ambulanţă de Terapie Intensivă Mobilă, care se află în dotarea SMURD Vaslui din luna octombrie a anului trecut, dar nu a putut fi folosită din lipsă de cadre medicale, va deveni operaţională de săptămâna viitoare, a anunţat, luni, la Vaslui, Raed Arafat. Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii a...
Serviciul Judeţean de Ambulanţă Tulcea: Petiţia on-line pentru reînfiinţarea unei ambulanţe la Sulina, inoportună Petiţia lansată pe o reţea de socializare pentru reînfiinţarea la Sulina a unui punct al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Tulcea nu este considerată un demers oportun de către conducerea instituţiei publice.