Cele mai citite
 


Cluj: O nouă ediţie a Congresului internaţional ''DENTis 2010''
vineri, 14 mai 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Peste 400 de studenţi şi tineri stomatologi din ţară şi din străinătate participă, de joi până duminică, la Cluj, la Congresul internaţional de medicină dentară ''DENTis 2010''.
Potrivit decanului Facultăţii de Medicină Dentară, prof. univ. dr. Alin Şerbănescu, la cele zece ediţii precedente, congresul s-a bucurat de prezenţa a peste 4.000 de participanţi din centre universitare naţionale şi internaţionale.
''Accesibilitatea şi specificul lucrărilor prezentate a crescut de la an la an notorietatea Organizaţiei Studenţilor Stomatologi, ca for organizator, precum şi a Facultăţii de Medicină Dentară din Cluj-Napoca'', spune profesorul Alin Şerbănescu.
Timp de patru zile, participanţii la manifestare îşi vor prezenta rezultatele activităţii lor de cercetare ştiinţifică.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Cluj: Masterclass Neurochirurgical pentru studenţi şi rezidenţi, ce va reuni specialişti de talie mondială Neurochirurgi din ţară şi străinătate se reunesc la Cluj, în perioada 18-20 februarie, într-un masterclass dedicat studenţilor medicinişti şi rezidenţilor.
Cluj: Festivitatea de absolvire a studenţilor medicinişti, sâmbătă, pe stadion Cluj-Napoca, 1 iul /Agerpres/ - Stadionul 'Dr. Constantin Rădulescu' din Cluj-Napoca va găzdui, sâmbătă, 3 iulie, festivitatea de absolvire a promoţiei 2010 de studenţi ai Universităţii de Medicină şi Farmacie (UMF) ''Iuliu Haţieganu''.
Cluj: Congresul Internaţional pentru Studenţi şi Medici - la final Ediţia din acest an a Congresului Internaţional "Medicalis 2011" a fost o reuşită atât din punct de vedere al participării numeroase - 600 de studenţi şi tineri medici, dintre care 70 din străinătate -, cât şi al calităţii comunicărilor ştiinţifice prezentate în cadrul reuniunii şi al tematicii atelierelor...
Cluj: Reuniune medicală dedicată diagnosticului şi profilaxiei tulburărilor respiratorii din timpul somnului Medici specialişti din ţară şi din străinătate se reunesc la Cluj-Napoca, începând de vineri, timp de trei zile, la atelierul de lucru cu tema "Tulburările respiratorii în timpul somnului - de la diagnostic la terapia cu CPAP şi ventilaţie non invazivă".
Cluj: Congresul 'Medicalis', cu o campanie antifumat şi teme speciale din domeniul medicinei penitenciare Peste 600 de tineri medici şi studenţi de la Universităţi de Medicină şi Farmacie (UMF) din ţară şi din străinătate participă, începând de joi, la cel de-al XIV-lea Congres Internaţional "Medicalis".
Iaşi: Manifestări ştiinţifice dedicate medicinii dentare Studenţi şi specialişti din ţară şi străinătate participă, în perioada 19-21 noiembrie, la manifestările ştiinţifice organizate în cadrul celei de-a XIX a ediţii a Zilelor Facultăţii de Medicină Dentară din Iaşi şi, respectiv, a VII -a ediţie a Congresului Internaţional al Asociaţiei Dentare Române Pentru...