Cele mai citite
 


Cluj: Ambulanţierii ameninţă cu greva generală
vineri, 14 mai 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Preşedintele Federaţiei Sindicatelor Ambulanţa, Lucian Marin, atrage atenţia că lucrătorii de pe ambulanţă vor intra în grevă generală, dacă salariile le vor fi reduse cu 25 la sută.
'Noi, cei de la Ambulanţă, vom intra în grevă generală. Deocamdată nu ştim când, fiindcă avem doar declaraţii de presă ale preşedintelui şi premierului', a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, Lucian Marin. Colectivul nostru e foarte pornit, nu vom afecta serviciul de urgenţă, dar vom intra în grevă', a adăugat Lucian Marin.
El spune că ambulanţierii clujeni vor participa la mitingul anunţat la Bucureşti pentru 19 mai, deşi crede că acţiunea respectivă nu va avea niciun efect.
'O să participăm la miting, dar mitingul acesta va fi un mare fiasco, zic eu. Te duci să urli în faţa Parlamentului cinci minute şi vii înapoi, fără să te bage cineva în seamă', a mai spus Lucian Marin.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
RETROSPECTIVE 2013 - un an al reformelor, dar şi al protestelor în Sănătate Anul 2013 a fost unul al reformelor în sănătate, Ministerul Sănătăţii lansând în dezbatere publică mai multe proiecte de lege privind pachetul de bază, răspunderea civilă a personalului medical şi a furnizorului de produse şi servicii medicale, dar şi organizarea şi finanţarea rezidenţiatului.
Mureş: Serviciul de Ambulanţă, în grevă generală, din motive salariale Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Mureş a declanşat, luni, greva generală, în semn de solidaritate cu restul sindicatelor din sistemul bugetar, pentru motive salariale şi din cauza subfinanţării.
Cadrele medicale din ţară au protestat două ore pentru îmbunătăţirea condiţiilor din sistem (grupaj) Consiliul Naţional al Federaţiei SANITAS a decis, la jumătatea acestei luni, organizarea unei greve de avertisment în data de 25 noiembrie, urmată de grevă generală pe termen nelimitat, începând din 28 noiembrie, printre solicitările greviştilor fiind demisia ministrului Sănătăţii, liberalul Eugen Nicolăescu...
Maramureş: Greva de avertisment din unităţile medicale n-a perturbat activităţile obişnuite Membrii sindicatului Sanitas din toate unităţile medicale din judeţul Maramureş s-au aflat, miercuri, timp de două ore, în grevă de avertisment, asigurând doar serviciul de urgenţă şi o parte din alte servicii medicale.
Cluj: Ambulanţă ultramodernă la SMURD pentru nou-născuţii aflaţi în stare critică Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj a intrat, vineri, în posesia unei ambulanţe de terapie intensivă ultradotată, care va ajuta echipajele Serviciului Medical de Resuscitare şi Descarcerare (SMURD) şi pe cel judeţean de Ambulanţă să intervină pentru a asigura supravieţuirea nou-născuţilor...
Sindicaliştii din Sănătate ameninţă cu greva generală dacă situaţia sectorului sanitar nu va fi reglementată Federaţia SANITAS din România va organiza, în perioada 9 -13 aprilie 2016, adunări publice în faţa Ministerelor Sănătăţii, Muncii şi Finanţelor Publice, ameninţând cu greva generală dacă revendicările înaintate autorităţilor nu vor soluţionate, informează un comunicat al Federaţiei SANITAS.