Cele mai citite
 


Iaşi: Suspectul în cazul uciderii pictoriţei, transferat la Socola pentru expertiză psihiatrică
vineri, 14 mai 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bărbatul în vârstă de 38 de ani, suspectul principal în cazul uciderii pictoriţei Ilinca Gânju, a fost transferat joi la Spitalul de Neuropsihiatrie Socola, pentru a se vedea dacă are discernământ sau nu.
Dr. Tudor Ciuhodaru, coordonatorul Unităţii de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' din Iaşi, susţine că transferul lui Marius Crudu a fost făcut la o zi după ce acesta şi-a revenit din coma profundă în care intrase după ingerarea mai multor pastile.

'Pacientul Crudu M. I., internat în stare critică în urmă cu câteva zile în comă toxică exogenă la Spitalul de Urgenţe 'Sfântul Ioan', în clinica de ATI-Toxicologie, este în curs de ameliorare clinică. Astăzi a fost trimis cu ambulanţa, însoţit de poliţie, pentru evaluare psihiatrică, iar în funcţie de rezultatul acestei evaluări se va decide dacă va continua tratamentul la Spitalul Clinic de Urgenţe sau la Psihiatrie', a explicat dr. Ciuhodaru.

Potrivit directorului Spitalului Socola, Marius Ilie Crudu figurează de mai mulţi ani în evidenţele unităţii medicale, întrucât suferă de schizofrenie.
Bărbatul de 38 de ani a fost adus la spital în urmă cu două zile din cauza unor sedative ingerate ca să se sinucidă. El a fost găsit fără cunoştinţă în aceeaşi cameră în care se afla şi cadavrul Ilincăi Gânju, pictoriţă şi profesoară de desen la Colegiul Naţional 'C. Negruzzi' din Iaşi.

Potrivit anchetatorilor, pe corpul pictoriţei, în vârstă de 24 de ani, erau mai multe lovituri de cuţit. Înainte de aceasta, se pare că fata a fost bătută şi strangulată.
Marius Crudu este absolvent al Facultăţii de Drept şi locuia în Franţa alături de soţie şi cei doi copii. Cuprins de gelozie, în luna aprilie, Marius Crudu şi-a părăsit familia şi s-a întors în ţară pentru a fi mai aproape de Ilinca.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: Adus cu ambulanţa la spital, după ce i-a fost smuls braţul Iaşi, 28 oct /Agerpres/ - Un bărbat aflat în stare critică după ce o bandă transportoare i-a smuls braţul drept a fost adus cu ambulanţa de la Fălticeni la Spitalul Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi.
Iaşi: În comă din cauza etnobotanicelor O studentă, în vârstă de 20 de ani, a fost adusă în stare gravă la Spitalul Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi după ce a intrat în comă la scurt timp după ce s-a întors de la o petrecere unde a consumat plante cu efect halucinogen.
Iaşi: Un nonagenar a leşinat de căldură, pe holurile Prefecturii Un nonagenar a fost adus, joi după-amiază, la Spitalul Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' din Iaşi, după ce a leşinat din cauza căldurii în clădirea în care se află Instituţia prefectului.
Iaşi: Medici, asistaţi de forţe de ordine, în cazul unei intervenţii chirurgicale Personalul medical de la Spitalul Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi a solicitat să fie asistat de paznici în blocul operator, pentru a linişti un pacient care a încercat să se sinucidă din cauza soţiei plecate la muncă în străinătate.
Iaşi: Medicii le recomandă persoanelor cu afecţiuni neuropsihice să se ferească de soare Medicii de la Spitalul Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' din Iaşi recomandă urmărirea atentă a persoanelor cu afecţiuni psihiatrice în această perioadă caniculară şi administrarea corespunzătoare a medicamentelor.
Iaşi: La spital, în urma deflagraţiei produsă de o butelie defectă O femeie din localitatea Deleni a fost adusă, joi, la Spitalul Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi, după ce a suferit arsuri în timp ce încerca să-şi salveze copilul dintr-un incendiu produs de deflagraţia unei butelii defecte.