Cele mai citite
 


Testare gratuită pentru prevenţia bolilor de prostată
vineri, 14 mai 2010   ::   1 Comentarii :: :: Stiri
 

Campania “Curge apa la cişmea ?” se va desfăşura în Bucureşti şi Ploieşti, făcând parte din demersurile operatorului de servicii medicale Gral Medical de informare a populaţiei cu privire la prevenţia şi tratamentul adecvat fiecărei afecţiuni.

 

În premieră, în perioada 10 Mai 2010 – 10 Iunie 2010, orice persoană poate efectua GRATUIT testul rapid de PSA, în clinicile Gral Medical.
În numai 10-15 minute pacientii vor avea răspunsul la analiză.
În plus, fiecare pacient va beneficia de 25% reducere pentru orice altă investigaţie recomandată de doctorul specialist.
Campania “Curge apa la cişmea ?” se va desfăşura în Bucureşti şi Ploieşti, făcând parte din demersurile operatorului de servicii medicale Gral Medical de informare a populaţiei cu privire la prevenţia şi tratamentul adecvat fiecărei afecţiuni.
În funcţie de rezultatele obţinute un doctor specialist urolog va consilia pacientul pentru a stabili un diagnostic corect şi a prescrie un tratament corespunzător.
Programări şi consiliere se pot face online: www.gralmedical.ro sau apelând numerele de telefon:
021 323 00 00 (02) - Clinica de Diagnostic Gral;
021 317 83 95 - Clinica Gral Colentina;
0244 597 753 - Clinica Gral Ploiesti;
 

Notare
Comentarii
de opris
Pe cand si in Sibiu?

Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bolile de prostata-tumori canceroase sau necanceroase ? În numai 10 ani cancerul de prostată a urcat, la nivel mondial, de pe locul 3 pe locul secund privind cauza mortalităţii de cancer în rândul bărbaţilor, reprezentând una din cele mai frecvente forme de cancer la bărbaţi.
O analiza simpla poate preveni bolile de prostata Gral Medical a incheiat in premiera un parteneriat medical pe partea de urologie cu Dr. Reddy's Laboratories.
Testare gratuită Babeş-Papanicolau, timp de o săptămână, la Centrul Medical de Excelenţă Renaşterea Femeile îşi pot face gratuit testul Babeş-Papanicolau, în perioada 8 - 12 aprilie, între orele 10,00 - 18,00, la Centrul Medical de Excelenţă Renaşterea, această acţiune având loc cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătăţii, marcată pe 7 aprilie.
Testare gratuită Babeş-Papanicolau, la Centrul Medical de Excelenţă Renaşterea Femeile îşi pot face gratuit testul Babeş-Papanicolau, până pe 12 aprilie, între orele 10,00 - 18,00, la Centrul Medical de Excelenţă Renaşterea.
Ioanel Sinescu recomandă screening pentru cancer de prostată în cazul bărbaţilor cu vârste de peste 50 de ani Screeningul pentru descoperirea cancerului de prostată ar trebui făcut de orice bărbat care are peste 50 de ani, a declarat marţi preşedintele Asociaţiei Române de Urologie, Ioanel Sinescu.
Cancer de prostată: fumatul măreşte riscul de recidivă şi deces Bărbaţii bolnavi de cancer de prostată şi care fumează în momentul diagnosticării, întâmpină un risc mult mai mare de recidivă a tumorii după un tratament şi de deces, conform unui studiu publicat marţi în revista Journal of the American Medical Association (JAMA), transmite AFP.