Cele mai citite
 


Târg de cariere în domeniul medical şi farmaceutic
duminică, 16 mai 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Cea de-a doua ediţiei a Târgului 'Cariere în Alb', eveniment din domeniul carierelor medicale şi industriei farmaceutice din România, se va desfăşura în perioada 28 mai - 7 iunie.
Evenimentul 'Cariere în Alb' pune la dispoziţie seminarii de consiliere, workshop-uri şi traininguri, oferind tinerilor informaţii despre oportunităţile variate pe care le au, atât în ţară, cât şi în străinătate. Cei interesaţi pot afla mai multe detalii despre domeniul în care vor să profeseze, despre şansele de dezvoltare personală şi mai ales, vor afla cum pot eficientiza procesul de perfecţionare în domeniul ales, informează un comunicat de presă remis vineri AGERPRES.
Târgul se află deja la cea de-a doua ediţie şi va avea loc în acest an în patru centre medicale din Cluj-Napoca, Timişoara, Bucureşti şi Iaşi.
La târg sunt oferite peste 3.000 de joburi în domeniul sanitar şi participă peste 20 de companii cu oferte din România, Anglia, Germania, Franţa, Italia, Belgia, Austria, Irlanda, Norvegia, Elveţia, Olanda, Canada, Emiratele Arabe.
Potrivit organizatorilor, participarea la oricare eveniment 'Cariere în Alb' este gratuită şi se face pe bază de înscrieri.
În Cluj-Napoca evenimentul se desfăşoară în 28 şi 29 mai, la Casa de Cultură a Studenţilor, în Timişoara în 30 şi 31 mai, la Universitatea de Medicină şi Farmacie Timişoara - Clubul SSMT, în Bucureşti în zilele de 4 şi 5 iunie, la Sala Palatului, în Iaşi în zilele de 6 şi 7 iunie la Casa de Cultura a Studenţilor.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Marile companii farmaceutice fac testări clinice în ţări cu lacune în legislaţie, printre care şi România Marile companii farmaceutice conduc numeroase experimente clinice în străinătate, în ţări în care reglementările în domeniu sunt practic inexistente şi unde agenţia guvernamentală a SUA de protecţie a consumatorului, Food and Drug Administration /FDA/, nu ajunge, iar 'greşelile' sunt închise în mormintele...
Iaşi: 4.000 de locuri de muncă în străinătate oferite la Târgul Internaţional de Cariere Medicale şi Farmaceutice Iaşi, 27 nov /Agerpres/ - Sute de persoane, medici, rezidenţi sau asistenţi medicali au venit, sâmbătă, la cea de-a cincea ediţie a Târgului Internaţional de Cariere Medicale şi Farmaceutice organizat la Iaşi, în speranţa că îşi vor găsi un loc de muncă în clinici şi spitale din alte state europene printre...
Târgul Internaţional de Cariere Medicale şi Farmaceutice începe sâmbătă la Bucureşti Cea de a V-a ediţie din România a Târgului Internaţional de Cariere Medicale şi Farmaceutice, cel mai mare eveniment de recrutare din domeniul medical şi farmaceutic din Europa, se desfăşoară, sâmbătă şi duminică, la Bucureşti.
Cluj: Specialişti de renume din ţară şi străinătate la Congresul Asociaţiei de Endocrinologie Clinică Specialişti în endocrinologie din ţară şi străinătate se vor reuni la Cluj-Napoca, la Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) "Iuliu Haţieganu", pentru a-şi prezenta rezultatele celor mai recente cercetări în domeniu, la Congresul Asociaţiei de Endocrinologie Clinică din România, care se va desfăşura...
Rectorul UMF Iaşi a prezentat raportul de activitate Universitatea de Medicină şi Farmacie "Grigore T. Popa", Iaşi, este singura universitate din sud estul Europei care are cursanţi din peste 70 de ţări, a declarat, marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, rectorul Vasile Astărăstoae, citând din ''Raportul Anual al Rectorului pentru anul universitar...