Cele mai citite
 


Prim-solista operetei Amelia Antoniu s-a internat la Spitalul ''Victor Babeş''
duminică, 16 mai 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Prim-solista Operetei Române Amelia Antoniu s-a internat, vineri, la Spitalul 'Victor Babeş' având o stare febrilă.
Prof. dr. Emanuel Ceauşu a declarat pentru AGERPRES că artistei i se fac mai multe investigaţii, pentru a depista cauza acestei stări.
Amelia Antoniu a fost externată luni de la Spitalul Universitar, unde a fost adusă în stare gravă, de la Spitalul CF 2, unde fusese supusă unor pentru intervenţii minore, însă în timpul manevrelor medicale a fost infectată cu germeni gram negativi. După operaţie, starea ei s-a înrăutăţit şi a fost transferată la Secţia Terapie Intensivă a Spitalului Universitar.
Amelia Antoniu se internase la Spitalul CF 2 pentru cauterizarea unei răni pe colul uterin, o intervenţie simplă, în urma căreia, în mod normal, ar fi trebuit să se externeze foarte repede.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dr. Emanoil Ceauşu: Amelia Antoniu are o stare generală bună Bucureşti, 20 mai /Agerpres/ - Prim-solista Teatrului Naţional de Operetă 'Ion Dacian' Amelia Antoniu se simte mai bine, nu mai face febră şi are o stare generală mai bună, a declarat pentru AGERPRES prof. dr. Emanoil Ceauşu, directorul medical al Spitalului de Boli Infecţioase 'Victor Babeş'.
Soţul Ameliei Antoniu depune plângere penală împotriva medicilor de la CF 2 Soţul prim-solistei Teatrului Naţional de Operetă 'Ion Dacian' Amelia Antoniu a depus, miercuri, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, o plângere penală împotriva Spitalului CF 2, pentru culpă medicală.
Doi răniţi în accidentul de la Tulcea, la terapie intensivă, la Spitalul Universitar; unul dintre ei va fi operat Doi bărbaţi răniţi în accidentul de la Tulcea, în vârstă de 20, respectiv, 31 de ani, au ajuns, vineri, la Spitalul Universitar din Capitală.
Spitalul ''Victor Babeş'' are pentru prima dată o secţie de terapie intensivă Spitalul de Boli Infecţioase şi Tropicale "Victor Babeş" are pentru prima dată o secţie de Anestezie Terapie Intensivă (ATI).
Leonard Grecescu: Cele două persoane aflate în stare gravă sunt la Terapie Intensivă Două dintre victimele accidentului din Muntenegru, un bărbat şi o femeie, rămân la terapie intensivă, în stare critică, a declarat miercuri dr. Leonard Grecescu, purtătorul de cuvânt al Spitalul Universitar.
Timiş: La Spitalul de Boli Infecţioase a fost inaugurată secţia de Anestezie-Terapie Intensivă La Spitalul de Boli Infecţioase 'Victor Babeş' din Timişoara a fost inaugurată, miercuri, secţia de Anestezie Terapie Intensivă (ATI), la standarde europene, astfel că internaţii în stare gravă vor avea şanse mai mari de supravieţuire, iar medicii de specialitate îşi vor putea completa veniturile lucrând...