Cele mai citite
 


Cluj: Mediciniştii fac o campanie de prevenire a SIDA
vineri, 14 mai 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Cluj-Napoca, 14 mai /Agerpres/ - Clujenii care vor trece duminică seară prin Parcul Central din municipiu se vor putea bucura de o atmosferă romantică, animată de 2.500 de lumânări aprinse, dar vor avea şi o surpriză deoarece vor primi prezervative de la studenţii la Medicină.
Evenimentul este organizat de Organizaţia Studenţilor Medicinişti (OSM) din Cluj în memoria celor care au murit de SIDA.
Potrivit unui comunicat al OSM, campania se numeşte 'Ziua Lumânărilor Aprinse', are loc în fiecare an, în a treia duminică din luna mai, şi urmăreşte prevenirea oamenilor asupra riscurilor infectării cu virusul HIV sau a pericolului pe care îl prezintă contactele sexuale neprotejate'.
Lumânările, de culoare roşie, vor fi aprinse la ora 19.00 şi vor fi aşezate în formă de fundă, aceasta fiind simbolul luptei împotriva SIDA. Trecătorii vor primi prezervative, pliante informative şi sfaturi din partea studenţilor medicinişti. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Cluj: Campanie de sănătate sexuală şi luptă anti-SIDA, derulată de OSM Organizaţia Studenţilor Medicinişti (OSM) din Cluj-Napoca începe luni, 6 decembrie, o campanie de promovare a sănătăţii sexuale şi luptei anti-SIDA, intitulată ''3S'', informează joi OSM.
Cluj: Campanie a studenţilor farmacişti de responsabilizare şi informare socială asupra virusului HIV Organizaţia Studenţilor Farmacişti (OSF) din Cluj-Napoca a început, luni, o campanie de responsabilizare şi informare socială asupra virusului HIV şi a consecinţelor infecţiei cu acesta.
Cluj: Campanie antidiabet derulată de studenţii medicinişti, duminică, la Iulius Mall Voluntari ai Organizaţiei Studenţilor Medicinişti (OSM) din Cluj-Napoca vor derula, duminică, la complexul Iulius Mall, o campanie de informare asupra diabetului zaharat, pentru a prezenta factorii ce declanşează această boală, profilaxia şi tratamentul ei.
Cluj: Studenţii medicinişti vor derula o campanie anti-tuberculoză în cinci licee Organizaţia Studenţilor Medicinişti din Cluj-Napoca va derula, între 19 şi 23 martie, o campanie de informare a elevilor de liceu în scopul prevenirii tuberculozei, depistării acesteia la scurt timp după apariţia unor simptome, precum şi conştientizării tinerilor asupra obligaţiei de a urma riguros ...
Cluj: Campanie de responsabilizare şi informare asupra virusului HIV Organizaţia Studenţilor Farmacişti din Cluj-Napoca (OSF) desfăşoară, între 29 noiembrie şi 3 decembrie, o campanie de responsabilizare şi informare socială asupra virusului HIV şi consecinţele infecţiei cu acesta, a anunţat luni OSF.
Cluj: Campanie de responsabilizare socială anti SIDA Organizaţia Studenţilor Farmacişti din Cluj-Napoca (OSF) derulează, în perioada 30 noiembrie - 3 decembrie, o campanie de responsabilizare socială anti SIDA, în scopul prevenirii şi combaterii infecţiei cu virusul HIV.