Cele mai citite
 


Jana Kramer se confruntă cu moartea după un incident medical în România
duminică, 16 mai 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Starul hoolywood-ian al filmului 'One Tree Hill' Jana Kramer a trebuit să sisteze filmările peste mări deoarece era prea bolnavă pentru a mai lucra, iar medici români au decis că trebuie să-i elimine apendicele, informează - vineri - site-ul american Hollywood.com
Potrivit declaraţiei sale în revista Maxim ea a început să aibă 'senzaţii de rău', dar 'nu voia să se plângă şi să fie considerată o problemă'. În cele din urmă însă a trebuit să meargă la spital. Medicul care a consultat-o vorbea o engleză aproximativă şi i-a spus că trebuie să-i scoată apendicele.

Dar când Jana Kramer a continuat să nu se simtă bine şi după intervenţia chirurgicală la care a fost supusă, a luat un avion spre SUA pentru a obţine un al doilea aviz medical. Aici a fost şocată să afle că medicii români au eliminat în mod eronat o altă parte a corpului şi că este nevoie să fie înlăturat un organ diferit.

Actriţa relatează că medicii din România 'i-au făcut operaţia, dar cele şase zile de recuperare postoperatorie s-au transformat în două săptămâni de spitalizare pentru că s-a îmbolnăvit de pneumonie'.

'Am zburat înapoi în America, iar doctorii mi-au explicat că problema nu fusese apendicele ei, ci vezicula biliară, iar dacă nu o eliminam aş fi murit', a mai relatat actriţa.**
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Guvern: SUA şi România asigură gratuit militarilor din cele două ţări, pe bază de reciprocitate,tratament medical SUA şi România s-au angajat să pună la dispoziţie gratuit militarilor din cele două ţări, pe bază de reciprocitate, tratamentul medical cu spitalizare şi alte tratamente medicale, potrivit unui acord acord între cele două părţi.
Prima clinică de recuperare oncologică din România va fi construită în judeţul Caraş-Severin Fundaţia "Sfânta Irina" va construi primul centru de recuperare oncologică din România în Valea Nerei, judeţul Caraş-Severin.
Sălaj: Centru modern de recuperare tratament şi îngrijire pentru copii, construit la Zalău de o fundaţie româno-olandeză Un centru de recuperare, tratament şi îngrijire pentru copii, unic în România prin dotările sale şi metodele de tratament utilizate a fost dat în folosinţă în luna februarie, la Zalău, ca urmare a unei investiţii de circa 800.000 de euro a unei fundaţii româno-olandeze, ce a mai finanţat şi are deja...
Comandamentul militar al SUA în Europa are în vedere România pentru a-aşi instrui medicii pe ţesut viu Comandamentului Forţelor Terestre Americane în Europa (USAREUR), care deţine cea mai mare bază de instruire a forţelor sale în Germania, încearcă să obţină permisiunea României sau Bulgariei de a folosi porci anesteziaţi pentru instruirea medicilor care vor oferi asistenţă medicală în teatrele de operaţiuni...
Michael Scuse (USDA): România exportă în SUA mai multe produse agricole decât importă România exportă în Statele Unite mai multe produse agricole decât importă, însă sunt oportunităţi pentru aceasta de a trimite în SUA şi alt gen de produse, a declarat, Michael Scuse, adjunctul secretarului Departamentului Agriculturii (USDA), la o întâlnire cu jurnaliştii.
România recunoaşte titlurile de calificare obţinute de medici în Australia, Canada, Israel, Noua Zeelandă şi SUA Medicii care au titluri oficiale de calificare eliberate în Australia, Canada, Israel, Noua Zeelandă şi SUA vor putea profesa în România, Guvernul aprobând marţi o ordonanţă de urgenţă privind echivalarea acestora, a anunţat ministrul Sănătăţii Raed Arafat.