Cele mai citite
 


SMURD Bucureşti aniversează luni doi ani de existenţă
luni, 17 mai 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ''Dealul Spirii'' al Municipiului Bucureşti aniversează, luni, doi ani de existenţă a Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare Bucureşti (SMURD Bucureşti).
Cu prilej, la sediul inspectoratului va avea loc o expoziţie în cadrul căreia vizitatorii vor putea afla mai multe detalii despre tehnica de intervenţie.
Vernisajul expoziţiei va fi urmat de o conferinţă de presă şi de prezentarea unui scurt bilanţ al evenimentelor la care au participat echipajele SMURD, în cei doi ani de existenţă.
La eveniment vor fi prezenţi subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, dr. Raed Arafat, inspectorul şef al ISUMB col. dr. ing. Stelian Duduş şi medicul şef SMURD, dr. Bogdan Opriţa.
Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare este unitatea de intervenţie publică integrată, de importanţă strategică, fără personalitate juridică, având în structura sa echipe integrate de reanimare, specializate în acordarea asistenţei medicale şi tehnice de urgenţă, precum şi echipe cu personal paramedical, specializat în acordarea primului ajutor calificat. SMURD funcţionează în cadrul inspectoratelor pentru situaţii de urgenţă.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
SMURD Bucureşti aniversează doi ani de existenţă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ''Dealul Spirii'' al Municipiului Bucureşti marchează, luni, doi ani de existenţă a Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare Bucureşti (SMURD Bucureşti).
Raed Arafat: Până la sfârşitul anului nu va mai fi niciun judeţ care să nu aibă SMURD Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Raed Arafat a declarat, vineri, cu ocazia aniversării a trei ani de la înfiinţarea Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) Bucureşti, că unul dintre scopurile propuse până la sfârşitul anului este acela să nu mai existe niciun judeţ...
Ialomiţa: SMURD la Slobozia şi Ţăndărei Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) 'Barbu Catargiu' Ialomiţa a inaugurat, miercuri, Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) la Gărzile de Intervenţie Slobozia şi Ţăndărei.
Harghita: SMURD Gheorgheni a fost operaţionalizat în prezenţa Ministrului Apărării Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) Gheorgheni a fost operaţionalizat, sâmbătă, în prezenţa ministrului Apărării Naţionale, Mircea Duşa, a şefului Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), general de brigadă Ioan Baş, şi a secretarului de stat în Ministerul...
SMURD a asistat peste 225.000 de persoane în cinci ani de activitate Echipajele Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare au avut intervenţii până în prezent la peste 225.000 de persoane şi au primit peste 280.000 de solicitări, a declarat miercuri Stelian Duduş, inspector-şef al ISU Bucureşti, cu ocazia sărbătoririi a cinci ani de activitate SMURD în România...
Brăila: ISU inaugurează Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare Făurei Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Brăila va inaugura vineri Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) Făurei, investiţie realizată prin Programul Operaţional Regional pentru Situaţii de Urgenţă, a declarat joi, pentru AGERPRES, ofiţerul de relaţii publice al ISU Brăila...