Cele mai citite
 


Injectia intramusculara(lb.eng.)
luni, 17 mai 2010   ::   0 Comentarii :: :: Video
 

Tehnica injectarii IM

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
SUA: Numărul de cazuri de meningită provocate de injecţii contaminate ajunge la 205 Numărul de cazuri de meningită fungică provocate de steroizi contaminaţi din SUA au ajuns la 205, dintre care 15 s-au soldat cu decese, potrivit ultimelor date ale autorităţilor sanitare americane, publicate duminică, relatează AFP.
Un model brazilian de 28 de ani a murit în urma unei injecţii destinate umplerii ridurilor Un model brazilian în vârstă de 28 de ani a murit în urma unui atac de cord, după o injecţie destinată umplerii ridurilor, efectuată de un medic care nu a avut specializare, a anunţat joi organizatorul concursului de frumuseţe, citat de AFP.
Diabeticii ar putea să nu-şi mai facă injecţii Cercetători francezi au reuşit să creeze primele linii de celule pancreatice umane funcţionale, deschizând astfel calea unor noi tratamente ale diabetului, scrie 20minutes.ch.
Frica de Injectii Vaccinarile copiilor sunt necesare, dar asta nu linisteste pe niciun copil cand vine vorba de intepat cu acul.
Nouă tehnologie care transformă gândurile în mişcare pentru paraplegici O nouă tehnologie care permite realizarea unei legături între creier şi un computer, transformând gândurile în mişcare, i-a permis unui tânăr din California care are picioarele paralizate în urma unui accident în care i-a fost secţionată măduva spinării, să meargă din nou, conform unui material publicat...
Fii voluntar! Luminează vieți! „O tânără, fericită, împlinită, primește în urma unor investigații medicale diagnosticul implacabil: cancer. Cafeaua de dimineață împreună cu soțul, plimbările cu copilul prin parc, aniversările în familie, cu prietenii- tot ceea ce reprezenta pentru ea micile bucurii de zi cu zi e...