Cele mai citite
 


Alba: Secţie de spital redeschisă la Cugir
luni, 17 mai 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Alba Iulia, 17 mai /Agerpres/ - Secţia de Obstetrică-Ginecologie a Spitalului Orăşenesc Cugir, închisă, la mijlocul săptămânii trecute, după ce o comisie de control a Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Alba a constatat existenţa unei flore microbiene saprofite, a fost redeschisă.
Activitatea în secţie a fost suspendată câteva zile, până la remedierea situaţiei.
În conformitate cu mai multe buletine de analiză, condiţiile de funcţionare de la secţia de Obstetrică-Ginecologie prezentau un risc iminent pentru sănătatea pacientelor şi a salariaţilor acesteia. În consecinţă, activitatea a fost suspendată.
Noile buletine de analiză nu au mai relevat existenţa florei microbiene saprofite şi, ca atare, secţia a fost redeschisă, a declarat luni, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al DSP Alba, Cristina Galoş. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Alba: Activitate suspendată la o secţie a spitalului din Cugir Secţia de Obstetrică-Ginecologie a Spitalului Orăşenesc Cugir a fost închisă pentru două zile, după ce o comisie de control a Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Alba a constatat existenţa unei flore microbiene saprofite.
Alba: Ancheta DSP Alba a stabilit o contaminare masivă cu salmonela în cazul nuntaşilor de la Bistra Autorităţile sanitare din Alba au constatat o contaminare masivă cu salmonela în gospodăria din Bistra unde, săptămâna trecută, a fost preparată mâncarea pentru o nuntă care s-a soldat cu spitalizarea a aproximativ unui sfert dintre participanţi.
Alba: Urme de fier, în apa potabilă distribuită în sistem centralizat în Blaj şi Ocna Mureş Alba Iulia, 23 feb /Agerpres/ - Apa potabilă distribuită în sistem centralizat în zonele Blaj şi Ocna Mureş a avut anul trecut un parametru analizat pentru care s-a notificat neconformarea într-un procent semnificativ de probe recoltate, şi anume fierul, potrivit datelor prezentate miercuri într-o conferinţă...
Alba: Deficienţe igienico-sanitare la grădiniţa din Sebeş unde 14 copii au suferit o toxiinfecţie alimentară O serie de deficienţe au fost constatate la controlul igienico-sanitar de către inspectorii Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Alba la grădiniţa din municipiul Sebeş de unde provin cei 14 copii şi doi angajaţi internaţi, de joi, cu simptomatologie specifică toxiinfecţiei alimentare.
DSP Alba: În judeţ sunt prea multe secţii de chirurgie Directorul executiv al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Alba, Horea Timiş, susţine că în judeţ sunt prea multe secţii de chirurgie, respectiv şapte, comparativ cu numărul de pacienţi, şi, în consecinţă, ar trebui regândită structura medicală.
Alba: Cazurile de rujeolă din judeţ, în comunitatea de romi din Roşia Montană Toate cele trei cazuri de rujeolă consemnate în Alba în acest an, respectiv în iunie, au fost înregistrate în comunitatea de romi din Roşia Montană, la copii care nu au fost vaccinaţi împotriva acestei boli, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, directorul executiv al Direcţiei de Sănătate...