Cele mai citite
 


Putin le recomandă criticilor un medicament ce stimulează activitatea creierului
miercuri, 19 mai 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Premierul rus, Vladimir Putin, a luat parte, marţi, la Adunarea Generală a Academiei de Ştiinţe din Rusia, iar în cadrul discuţiilor le-a recomandat criticilor săi să ia un medicament, afirmând că, pe parcursul celor zece ani de când se află la conducere, a obosit să mai reacţioneze la critici.
'Aşa e viaţa. Cu cât te ocupi de o problemă mai importantă, cu atât ai parte de mai multe critici', a spus Vladimir Putin, pe un ton filosofic, adăugând că 'acest lucru nu e rău', ba chiar cumva firesc.

'Există şi critici scrise, care nu trebuie să ne neliniştească. Este vorba de oameni care din asta trăiesc, din asta câştigă sau vor să câştige, este profesia lor', a mai afirmat Putin. El a remarcat afirmaţia unui academician rus, potrivit căreia la instituţie ar exista un preparat care stimulează activitatea creierului.

'Daţi-le acestor critici preparatul, poate se vor linişti', a propus premierul rus.

Vladimir Putin s-a aflat, marţi, la Academia de Ştiinţă a Federaţiei Ruse, prilej cu care a subliniat importanţa implicării cercetătorilor în dezvoltarea sistemului de navigaţie prin satelit GLONASS. Totodată, el a anunţat că Executivul rus va aloca, în perioada 2010-2011, suma de 3 miliarde de ruble pentru proiecte ştiinţifice comune, elaborate de organizaţii şi universităţi.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Un elixir împotriva îmbătrânirii se va vinde în curând în farmaciile din Rusia Moscova, 2 nov /Agerpres/ - Un medicament inovator împotriva îmbătrânirii şi a bolilor degenerative, SkQ1, se va vinde în farmaciile din Rusia în următorii cinci ani, a susţinut inventatorul său, doctorul Vladimir Skulacev, citat marţi de Ria Novosti.
Secretarul general adjunct al CE, la Bucureşti: Transparenţa este ca un medicament prin care putem să vindecăm corupţia Transparenţa este ca un medicament prin care poate fi vindecată corupţia, a declarat secretarul general adjunct al Comisiei Europene, Paraskevi Michou, la o întâlnire cu ministrul pentru Consultare Publică şi Dialog Civic, Violeta Alexandru, care a avut loc, marţi, la Guvern.
Marile companii farmaceutice fac testări clinice în ţări cu lacune în legislaţie, printre care şi România Marile companii farmaceutice conduc numeroase experimente clinice în străinătate, în ţări în care reglementările în domeniu sunt practic inexistente şi unde agenţia guvernamentală a SUA de protecţie a consumatorului, Food and Drug Administration /FDA/, nu ajunge, iar 'greşelile' sunt închise în mormintele...
Un medicament cu canabis testat în premieră ar putea reduce crizele de epilepsie (studiu) Un medicament cu canabis administrat adulţilor diagnosticaţi cu epilepsie poate reduce frecvenţa crizelor specifice, au anunţat, miercuri, cercetătorii australieni, potrivit Xinhua News.
Un medicament preventiv eficient împotriva SIDA ar trebui oferit pe scară largă (studiu) Londra, 10 sep /Agerpres - Un antiretroviral testat ca tratament preventiv la homosexualii cu risc de HIV/SIDA s-a dovedit deosebit de eficient şi ar trebui sa facă parte din metodele standard de prevenire pentru bărbaţii cu risc de infecţie, potrivit unui studiu intitulat PROUD publicat în revista britanică...
Un medicament deja existent ar putea menţine bolnavii de Alzheimer departe de azil Un medicament ieftin care ameliorează unele simptome ale bolii Alzheimer ar putea ajuta, cel puţin pentru o vreme, şi pacienţii în stadiu avansat al bolii aflaţi în casele de îngrijire medicală, informează agenţia Reuters.