Cele mai citite
 


Spectacol umanitar 'Viaţă pentru viaţă' în sprijinul bolnavilor de cancer
miercuri, 19 mai 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Mai mulţi artişti de renume se alătură Asociaţiilor de Pacienţi în lupta împotriva cancerului de sân, cancerului uterin şi celui de prostată, în acest scop urmând să susţină spectacolul umanitar 'Viaţă pentru viaţă', joi, la Sala Palatului, de la ora 19,00.
Potrivit unui comunicat remis marţi AGERPRES, în sprijinul acestui eveniment, vor urca pe scenă Angela Similea, Ovidiu Komornyk, Luminiţa Anghel, Andra, Adrian Enache, Dinu şi Deea Maxer,Rosstar (Franţa) trupa de cascadori Action Team condusă de Szoby Cseh, grupul 'Teleormanul', Nicu Paleru, Ştefania Rareş, Ionela Prodan şi mulţi alţii. Invitat special pentru este fostul campion mondial la box Leonard Doroftei.
Un răspuns pozitiv a venit şi din partea Casei de Modă 'K Fashion Studio', care va veni la Sala Palatului cu o prezentare de modă.
Prezentatoarea evenimentului este cunoscuta realizatoare a emisiunii medicale tv 'Trăieşte sănătos', Simona Bălănescu.
Concertul va fi precedat de o scurtă sesiune de informare medicală pe tema cancerului de sân, a cancerului de prostată şi a cancerului uterin şi de prezentarea asociaţiilor de pacienţi din Bucureşti care activează în domeniul oncologiei.
Cei care vor dori să facă un cadou special celor dragi cu ocazia Sf. Constantin şi Elena, vor beneficia de o reducere de 20% la achiziţionarea biletelor de spectacol. Preţul biletelor este de 30, 60 şi 80 de lei.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Ziua mondială de luptă împotriva cancerului Ziua Mondială de luptă împotriva cancerului se marchează la 4 februarie, militându-se, cu acest prilej, pentru accesul egal al tuturor pacienţilor la cele mai noi terapii împotriva bolii, iniţiativa având drept scop sporirea gradului de informare a opiniei publice în legătură cu problematica oncologică...
Numărul cazurilor de cancer va creşte cu aproximativ 70% în următoarele două decenii (OMS) Cancerul reprezintă una dintre principalele cauze ale morbidităţii şi mortalităţii la nivel mondial, cu aproximativ 14 milioane de cazuri noi şi 8,2 milioane de decese cauzate de maladie în 2012, subliniază Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) într-un articol publicat miercuri pe site-ul său, cu ocazia...
Ziua mondială de luptă împotriva cancerului Ziua mondială de luptă împotriva cancerului se marchează pe 4 februarie şi reprezintă un eveniment cu adevărat global, în fiecare an unind populaţia de pe întreaga planetă în lupta împotriva acestei boli.
Peste 4 milioane de români au risc crescut de cancer pulmonar Prin campania Respiră Sănătate, Federația Asociațiilor Bolnavilor de Cancer (FABC) atrage atenția asupra riscului de cancer pulmonar. Boala provoacă cele mai multe decese în rândul bărbaților și este a treia afecțiune necruțătoare în rândul femeilor1.
Martie - Luna internaţională de luptă împotriva cancerului intestinului gros Bucureşti, 9 mar /Agerpres/ - Martie este "Luna internaţională de luptă împotriva cancerului intestinul gros, potrivit unui comunicat transmis de Federaţia Asociaţiilor Bolnavilor de Cancer (FABC) din România. Atât la nivel mondial, cât şi în ţara noastră, cancerul intestinului gros este al doilea tip...
'Viaţă pentru viaţă', spectacol umanitar la Sala Palatului Un spectacol umanitar, desfăşurat sub genericul 'Viaţă pentru viaţă' şi având drept scop tragerea unui semnal de alarmă asupra pericolului de îmbolnăvire de cancer de col uterin şi de prostată, se va desfăşura, pe 30 martie, la Sala Palatului din Bucureşti.