Cele mai citite
 


Peste 1.000 de jandarmi, ambulanţe SMURD şi autospeciale la mitingul din Piaţa Victoriei
miercuri, 19 mai 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bucureşti, 19 mai /Agerpres/ - Şase ambulanţe SMURD şi nouă autospeciale de stins incendii vor fi amplasate în diferite zone din Piaţa Victoriei, au declarat, miercuri, pentru AGERPRES, oficiali din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti.
Un număr de 673 de poliţişti bucureşteni - de la siguranţă publică şi investigaţii criminale, lucrători ai Serviciului de Poliţie Metrou, ai Serviciului Special de Poliţie pentru Intervenţie Rapidă şi de la Direcţia Rutieră - şi peste 1.000 de jandarmi vor asigura ordinea şi siguranţa publică la mitingul din Piaţa Victoriei.
Poliţiştii vor lua măsuri specifice pentru menţinerea siguranţei publice pe timpul desfăşurării mitingului, în zona adiacentă locului de desfăşurare şi pe principalele trasee de deplasare a participanţilor către şi de la Piaţa Victoriei. Ei îi vor îndruma pe protestatari spre locul desfăşurării mitingului, vor fluidiza traficul rutier în zonă şi vor veghea la deplasarea în condiţii optime a celor care se deplasează cu metroul spre locul de desfăşurare a manifestării publice.
Brigada Poliţiei Rutiere le recomandă conducătorilor auto din Bucureşti să evite zona Piaţa Victoriei pe parcursul mitingului care se desfăşoară miercuri, în intervalul orar 11,00 - 13,00.
Hărţile cuprinzând rutele ocolitoare recomandate pot fi consultate pe http://bpr.b.politiaromana.ro (www.brigadarutiera.ro).
La ora 9,00 au intrat în vigoare restricţiile de trafic din Piaţa Victoriei.
Şoseaua Kiseleff este închisă circulaţiei între Arcul de Triumf şi Piaţa Victoriei. Se vor asigura câte două benzi de mers pe bulevardele Aviatorilor, Lascăr Catargiu şi Calea Victoriei.
Câte o bandă de circulaţie este închisă şi pe bulevardele Aviatorilor şi Poligrafiei, pentru a se asigura parcarea autocarelor care îi transportă pe sindicalişti. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Alba: Noi autospeciale şi ambulanţe SMURD, în valoare de peste 3,3 milioane de lei, în dotarea ISU Patru autospeciale pentru lucru cu apă şi spumă, cu posibilităţi de intervenţie în zone greu accesibile şi la fond forestier, şi trei ambulanţe SMURD, de tip B2, în valoare totală fiind de peste 3,3 milioane de lei, vor intra în acest an în dotarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) 'Unirea'...
Alba: Autospeciale şi ambulanţe intrate în dotarea ISU printr-un proiect cu fonduri europene Patru autospeciale cu posibilităţi de intervenţie în zone greu accesibile şi la fond forestier şi trei ambulanţe SMURD, de tip B2, în valoare totală de 3,2 milioane de lei, au intrat în dotarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) 'Unirea' Alba, în cadrul unui proiect derulat cu fonduri europene...
Giurgiu: Exerciţiu de cooperare a forţelor de intervenţie în situaţii de urgenţă în care s-a simulat un incendiu la parcul industrial Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu a desfăşurat joi un exerciţiu de amploare prin care s-a simulat producerea unui incendiu la un parc industrial, conform purtătorului de cuvânt al ISU Giurgiu, Cristian Virag.
Alba: Două ambulanţe SMURD de terapie intensivă, în dotarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Două ambulanţe SMURD, de terapie intensivă - tip C, proiectate şi construite în conformitate cu normele europene, au intrat joi în dotarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă 'Unirea' Alba, prin realocare de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă 'Banat' Timiş.
Mureş: Exerciţiu pentru gestionarea unei situaţii de urgenţă generată de un accident chimic la Azomureş Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) ''Horea'' al judeţului Mureş a organizat, marţi, un exerciţiu pentru verificarea modului în care poate fi gestionată o situaţie de urgenţă generată de un accident tehnologic la combinatul de îngrăşăminte chimice Azomureş din Târgu Mureş, care a dus la o...
Ialomiţa: Autospeciale noi la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, de capacitate mică (2.000 l), au fost aduse, miercuri, la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Ialomiţa, iar până la sfârşitul acestui an urmează să mai sosească alte patru autovehicule, dintre care trei de capacitate medie (5.000 l) şi o autospecială...