Cele mai citite
 


Cele 5 simturi si viata ta sexuala
marţi, 17 martie 2009   ::   1 Comentarii :: :: Sanatate si frumusete, Disfunctii sexuale - Infertilitate
 

Reţeta miraculoasa de făcut dragoste cu rezultate garantate de satisfacţie 100%, din păcate nu există. Uneori se întâmplă să te simţi uimitor de bine în timpul şi după o partidă de sex, alteori nu. Cu toate acestea, ai avea ceva mai multe şanse de reuşită, dacă ai încerca să te foloseşti de toate cele 5 simţuri cu care ai fost înzestrată de la natură: văzul, auzul, mirosul, pipăitul şi gustul.

 

 Văzul

 

Bărbaţilor le place să fie stimulaţi vizual. Sunt extrem de încântaţi şi se simt excitaţi ori de câte ori îşi văd partenera îmbrăcată într-o lenjerie sexy sau costumată într-o ţinută perversă.
Pe unele femei însă, această dorinţă a bărbaţilor le face să se simtă simple obiecte sexuale, ceea ce poate genera probleme în cuplu. “De ce trebuie să port mereu corset şi portjartier?” “De ce trebuie să-mi pun ciorapi cu bandă?” “De ce trebuie să mă costumez azi în asistenta medicală?”
Sunt întrebări pe care începi să ţi le pui în cazul în care partenerul tău îţi cere să te costumezi de fiecare dată când faceţi sex, iar în acest caz ar trebui să discutaţi serios asupra acestui subiect. Faptul că îi poţi face o surpriză adoptând o asemenea ţinută o dată pe lună, nu face însă rău nimănui.
Ba mai mult, poţi să-i ceri şi lui să poarte o pereche de boxeri negri, de exemplu sau să se costumeze în pompier sau poliţist, dacă asta te excită.
Marea majoritate a bărbaţilor vor fi plăcut surprinşi şi extrem de stimulaţi să poarte ceva care te va face să-l doreşti mai mult.
 Auzul
Sunetul poate fi unul din marile atuuri pentru o partidă reuşită de sex. Melodia potrivită la momentul potrivit, te inspiră să faci dragoste cu mişcări uşoare şi tandre sau din contră sex salbatic, pasional. În plus, îi va împiedica pe vecinii tăi să-ţi asculte “trăirile” intime.
Vorbitul înainte şi în timpul actului sexual, da şi el rezultate. Cuvintele adresate partenerului în timp ce faci dragoste îşi au şi ele rolul lor afrodisiac în viaţa ta sexuală. Cu toate acestea, ceea ce îi excită pe unii, pe alţii îi poate deconcentra. Unele cupluri sunt excitate de cuvinte vulgare, altele de fraze cuminţi, romantice.
Nu tuturor le place să li se vorbească vulgar în pat şi nu toţi o pot face. Aşa că, pentru a nu-ţi transforma relaţia sexuală în una neplăcută sau chiar penibilă, afla ce gen de “conversaţie de dormitor” este cea mai potrivită pentru tine şi partenerul tău.
Mirosul
Una dintre cele mai des întâlnite greşeli, pe care o fac atât femeile cât şi bărbaţii, este să se parfumeze din abundenţă. În această situaţie, cel mai bine este să te ghidezi după regulă “mai puţin înseamnă mai mult”.
Este o mare greşeală să-ţi acoperi mirosul tău natural cu parfumuri tari. Mirosul discret al pielii curate, proaspăt spălate este incomparabil mai stimulant pentru partener decât orice parfum scump, folosit în exces.
Mirosul natural pe care îl emana corpul tău atunci când faci sex (feromonii) este cel care atrage partenerul.
Pipăitul
Orice relaţie sexuală implica atingere şi orice atingere, mângâiere a zonelor erogene este excitantă. Unii oameni prefera ca atingerea sa fie înceată, alţii o doresc rapidă, iar alţii îşi doresc câte un pic din fiecare. Comunică în permanentă cu partenerul tău şi spune-i ce-ţi place şi ce-ţi doreşti de la el. Dacă face ceva ce ţie nu îţi place, cel mai bine este să-i spui. Dacă însă face ce trebuie, incurajaza-l şi laudă-l. Este cea mai bună metodă prin care te asiguri că nu va uita să facă acest lucru şi data viitoare.
Gustul
Probabil că deja ai aflat despre aşa zisele calităţi afrodisiace ale unor alimente, dar există metode mult mai bune pentru a te “incalzi’. Să faci sex după ce te-ai îmbătat nu poate fi prea plăcut, dar cel mult două pahare de vin băute înainte, pot face minuni.
Un pahar sau două de vin, îţi vor accentua dorinţa şi îţi vor dezinhiba reticentele comportamentale care de cele mai multe ori constituie o barieră importanta în calea spre o relaţie sexuală perfectă.
Foloseşte corpul partenerului tău pe post de platou şi orneaza-l cu frişcă, ciocolată şi căpşuni sau cu orice alt fruct care îţi place. Vei vedea că mâncate de pe corpul lui acestea vor acţiona ca cel mai eficient afrodisiac, atât pentru tine cât şi pentru el. Şi pentru a evita monotonia, din când în când poţi fi tu platoul lui cu bunătăţi.
Notare
Comentarii
de IOANA FLORENTINA MIHAILESCU
excelenta prezentare ale celor 5 simturi din viata sexuala, care te readuc la adevarata valoare umana evidentiind modul simplu si de efect de a face dragoste, educativ.

Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Campanie de informare asupra osteoporozei în farmacii Bucureşti, 27 aprilie /Agerpres/ - Un program de informare şi educare asupra riscurilor osteoporozei se va derula, pentru a treia oară, în perioada 27-29 aprilie, în farmaciile Sensiblu.
Studiu: Machiajul poate salva viaţa femeilor în vârstă Paris, 6 aprilie /Agerpres/ - Poate că momentele de aşteptare îi înfurie pe bărbaţi, însă femeile care insistă să se machieze înainte de orice ieşire din casă fac un lucru care le-ar putea salva viaţa.
Viata sanatoasa implica si o viata sexuala sanatoasa O viata sexuala satisfacatoare ne intareste atat relatia de cuplu cat si sanatatea. Beneficiile biologice pe care sexul le aduce in viata noastra, sunt in egala masura pentru femei si pentru barbati si nu pot fi trecute cu vederea sau subestimate.
Cum sa ne ingrijim parul (2) Nutriţia adecvată este cea mai eficientă metodă pentru a avea un păr sănătos şi aspectuos! Părul sănătos este o reflecţie a unui organism sănătos. Ca şi organismul, părul are nevoie de o dietă echilibrată pentru a-şi menţine starea bună.
Top 10 mituri false despre par Va prezentam primele 10 mituri false despre par:
Cum sa ne ingrijim parul (1) Din cele mai vechi timpuri, parul a fost vazut ca simbol al frumusetii si sanatatii unei femei. De a lungul vietii cheltuim o mica avere pentru ingrijirea podoabei noastre capilare – de la tunsoare, vopsit, tratamente, pana la tot felul de aparatura, uscatoare de par, ondulatoare, placi, etc. Dar...