Cele mai citite
 


Grupul Concorde, investiţie de 50 milioane euro într-un centru de tratament cu celule stem
miercuri, 19 mai 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bucureşti, 19 mai /Agerpres/ - Grupul Concorde va investi 50 de milioane de euro în primul centru de tratament cu celule stem din România, amplasat în comuna Adunaţii Copăceni, se arată într-un comunicat al companiei Diana Metiu International.
Noul centru va fi operat de compania americană Healthcare of Today, prin intermediul grupului SK3.
Grupul Concorde a asigurat investiţia de 50 de milioane de euro atât din fonduri proprii, cât şi de la investitori privaţi, de la Comunitatea Europeană şi de la investitori instituţionali.
Concorde şi Healthcare of Today au format un joint-venture pentru a construi un centru de tratament cu celule stem şi o clinică privată de lux bazată pe aceeaşi tehnologie.
Centrul de cercetare va avea o suprafaţă totală de 20.000 de metri pătraţi şi va dispune şi de facilităţi de tratament care vor ocupa un spaţiu de 46.000 de metri pătraţi. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Centru de transplant de celule stem, inaugurat la Spitalul Universitar Un nou centru de transplant de celule stem, cel de-al cincilea din România, a fost inaugurat luni la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB).
Centru de investigaţii medicale, inaugurat la Bacău Centrul de Investigaţii Medicale (CIM) Bacău, investiţie în valoare de 1 milion de euro, a fost inaugurat, sâmbătă, în prezenţa autorităţilor locale şi mai multor invitaţi din lumea medicală românească, CIM fiind sucursală a Centrului Medical Unirea din Bucureşti.
RETROSPECTIVÃ 2015 Cardul de sănătate şi terapia fără interferon, principalele noutăţi în sistemul de sănătate Bucureşti, 22 dec /Agerpres /- Implementarea cardului de sănătate, introducerea terapiei interferon free şi a unor noi medicamente pe lista de compensate, precum şi modificarea contractului-cadru au fost principalele noutăţi aduse sistemului de sănătate în 2015.
Campanie de strângere de fonduri pentru Clinica de Oncopediatrie 'Louis Ţurcanu' de la Timişoara, demarată de Asociaţia 'Salvează Vieţi' Bucureşti, 2 dec /Agerpres/ - O campanie de strângere de fonduri pentru Clinica de Oncopediatrie 'Louis Ţurcanu' de la Timişoara a fost lansată joi de Asociaţia Salvează Vieţi, prin aceasta propunându-se înfiinţarea primului centru de excelenţă în diagnoza şi tratamentul cancerului limfatic din România...
Primul centru de cercetare obstetrico-ginecologică din România, inaugurat la Cluj Primul centru de cercetare din România în domeniul obstetricii-ginecologiei a fost inaugurat joi, la Cluj, printr-o investiţie de 11 milioane de euro, din fonduri europene.
Regina Maria a inaugurat a doua policlinică din Piteşti, cu o investiţie de 700.000 euro Reţeaua de sănătate Regina Maria a inaugurat cea de-a doua policlinică din Piteşti, numită Regina Maria Brătianu, investiţia necesară fiind 700.000 euro, se arată într-un comunicat remis miercuri AGERPRES.