Cele mai citite
 


Argeş: Muncitori intoxicaţi cu o substanţă necunoscută
miercuri, 19 mai 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Piteşti, 19 mai /Agerpres/ - Mai mulţi muncitori de la o fabrică de componente auto din Piteşti s-au intoxicat miercuri cu o substanţă necunoscută, nouă dintre ei fiind transportaţi cu ambulanţele la Spitalul Judeţean de Urgenţă Argeş.
În cursul dimineţii, muncitorii din secţia de debitare a societăţii au simţit un miros înţepător, iar la scurt timp au început să acuze dureri de cap. Oamenii au sunat la 112 şi mai multe ambulanţe au fost trimise pentru a-i transporta la spital.
'Iniţial au ajuns la spital şapte persoane, ulterior fiind aduse alte două. Pacienţii au afirmat că s-au intoxicat cu o substanţă necunoscută. (...) Toţi au o simptomatologie destul de uşoară şi ar putea fi şi o reacţie exagerată din partea lor', a declarat managerul general al Spitalului Judeţean de Urgenţă. El a precizat că se va face o triere a pacienţilor, iar cei a căror stare se va agrava, vor fi internaţi în secţia de terapie intensivă.
'Am luat legătura şi cu medicul societăţii, care ne-a spus că în secţia respectivă nu se lucrează cu substanţe toxice şi nu s-au mai înregistrat astfel de cazuri. Este adevărat că în incintă există şi un sistem de ventilaţie şi putea fi împrăştiată în interior orice fel de substanţă', a mai spus doctorul Frătoaica.
Conducerea spitalului a sesizat Inspectoratul Teritorial de Muncă şi Direcţia de Sănătate Publică, în acest caz fiind deja deschisă o anchetă. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Argeş: Lipsa de oxigen, una dintre cauzele unei posibile intoxicaţii colective Lipsa de oxigen ar putea fi cauza simptomelor de intoxicaţie prezentate miercuri de angajaţii de la o fabrică de componente auto din Piteşti, în urma căreia aproape 20 de oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar nouă dintre ei au ajuns la spital.
Argeş: Şase pacienţi internaţi în ultimele două săptămâni la Spitalul Judeţean de Urgenţă cu gripă sezonieră au murit Şase dintre cei şapte pacienţi internaţi în ultimele două săptămâni la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti cu simptome de gripă sezonieră au murit, au anunţat miercuri reprezentanţii unităţii medicale.
Argeş: Anchetă în cazul unei femei care a murit în curtea unui spital din Piteşti O femeie a murit, joi, în curtea Secţiei de Psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Piteşti, poliţiştii efectuând cercetări pentru stabilirea împrejurărilor producerii decesului.
Argeş: Încă două persoane internate cu suspiciuni de gripă; numărul pacienţilor de la SJU Piteşti a ajuns la 21 Încă două persoane cu suspiciuni de gripă sezonieră au fost internate în ultimele 24 de ore la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Piteşti, numărul pacienţilor cu această simptomatologie aflaţi sub supraveghere şi tratament ajungând astfel la 21, conform datelor raportate vineri de conducerea unităţii...
Argeş: Încă trei persoane internate la SJU cu suspiciuni de gripă; numărul pacienţilor cu această simptomatologie a ajuns la 30 Încă trei persoane cu suspiciuni de gripă sezonieră au fost internate în ultimele 24 de ore la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Piteşti, numărul pacienţilor cu această simptomatologie aflaţi sub supraveghere şi tratament ridicându-se, astfel, la 30, conform datelor raportate luni de conducerea unităţii...
Argeş: 14 copii de la o şcoală din Piteşti au fost interneţi cu toxiinfecţie alimentară Direcţia de Sănătate Publică (DSP) şi Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) au declanşat duminică o anchetă epidemiologică, după ce 14 copii de la o şcoală din municipiul Piteşti au fost internaţi în ultimele zile cu toxiinfecţie alimentară.