Cele mai citite
 


Un număr de 15 persoane participante la miting au avut nevoie de îngrijiri medicale
miercuri, 19 mai 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bucureşti, 19 mai /Agerpres/ - La corturile SMURD s-au prezentat, până la ora 12,00, 15 persoane cu probleme minore, a declarat pentru AGERPRES dr. Bogdan Opriţa, şeful SMURD Bucureşti.
El a menţionat că două persoane au fost dirijate către Spitalul de Urgenţă, urmând să fie trimis şi al treilea.
''Până acum nu au fost probleme majore'', a mai spus Bogdan Opriţa. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dr. Bogdan Opriţa: Nimeni nu oferă certitudinea că nu vor fi modificări importante în sistemul de urgenţă Dr. Bogdan Opriţa, medicul-şef al SMURD Bucureşti, a declarat marţi, pentru AGERPRES, că proiectul de lege privind sistemul sanitar aflat în dezbatere nu dă certitudinea că nu se va modifica nimic în domeniul urgenţei.
SMURD a asistat peste 225.000 de persoane în cinci ani de activitate Echipajele Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare au avut intervenţii până în prezent la peste 225.000 de persoane şi au primit peste 280.000 de solicitări, a declarat miercuri Stelian Duduş, inspector-şef al ISU Bucureşti, cu ocazia sărbătoririi a cinci ani de activitate SMURD în România...
Cinci ani de activitate SMURD - a asistat peste 225.000 de persoane Echipajele Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare au avut intervenţii până în prezent la peste 225.000 de persoane şi au primit peste 280.000 de solicitări, a declarat miercuri Stelian Duduş, inspector-şef al ISU Bucureşti, cu ocazia sărbătoririi a cinci ani de activitate SMURD în România...
SMURD Bucureşti aniversează luni doi ani de existenţă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ''Dealul Spirii'' al Municipiului Bucureşti aniversează, luni, doi ani de existenţă a Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare Bucureşti (SMURD Bucureşti).
SMURD Bucureşti aniversează doi ani de existenţă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ''Dealul Spirii'' al Municipiului Bucureşti marchează, luni, doi ani de existenţă a Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare Bucureşti (SMURD Bucureşti).
Două autospeciale BMW X3 pentru intervenţia rapidă a medicului de urgenţă, la SMURD Bucureşti-Ilfov şi Târgu Mureş Două autospeciale BMW X3, dotate cu aparatura necesară intervenţiei la urgenţe, au fost donate SMURD Bucureşti-Ilfov şi Târgu Mureş.