Cele mai citite
 


Mitingul din Piaţa Victoriei: 24 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale
miercuri, 19 mai 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bucureşti, 19 mai /Agerpres/ - Un număr de 24 de persoane participante la mitingul de protest din Piaţa Victoriei s-au prezentat, miercuri, până la ora 13,00, la corturile SMURD instalate în zonă, pentru a primi îngrijiri medicale.
Şapte dintre acestea au fost trimise către Spitalul de Urgenţă 'Floreasca', a declarat pentru AGERPRES dr. Bogdan Opriţa, şeful SMURD Bucureşti.
El a menţionat că printre cauzele care au dus la spitalizarea protestatarilor se numără hipertensiunea arterială, stările de ameţeală dar şi starea de ebritate. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Spitalul de Urgenţă Floreasca: Unul dintre pacienţi va fi transferat în Franţa Unul dintre pacienţii internaţi la Spitalul de Urgenţă Floreasca va fi transferat în cursul zilei de miercuri într-o unitate medicală din Paris, a anunţat purtătorul de cuvânt al unităţii medicale Bogdan Opriţa.
Verstoy Attila a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca Senatorul UDMR Verestoy Attila a ajuns joi noapte, cu un avion aflat la dispoziţia SMURD, la Spitalul de Urgenţă Floreasca, aici fiind aşteptat de ministrul sănătăţii Ladislau Ritli şi subsecretarul de stat Raed Arafat.
Colectiv/ Spitalul de Urgenţă Floreasca: Trei răniţi - în continuare cu stare generală extrem de gravă Trei răniţi în clubul Colectiv se află în continuare internaţi la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic de Urgenţă Bucureşti, toţi fiind critici, cu stare generală extrem de gravă.
Actorul Ion Lucian, internat la Spitalul de Urgenţă Floreasca Bucureşti, 7 ian /Agerpres/ - Actorul Ion Lucian a fost adus, miecuri, la Departamentul de Primiri Urgenţe al Spitalului Clinic de Urgenţă Bucureşti de către o ambulanţă SMURD de la Teatrul de Operetă, unde i s-a făcut rău pe scenă.
Spitalul de Urgenţă Floreasca: Şase răniţi în incendiul din Colectiv - în stare critică Şase răniţi în incendiul de la club Colectiv se află în stare critică, a declarat marţi şeful Clinicii de Chirurgie Plastică a Spitalului Floreasca, Ioan Lascăr.
Spitalul de Urgenţă Floreasca: Şase pacienţi internaţi, toţi în stare foarte gravă Şase răniţi în incendiul din club Colectiv sunt internaţi marţi la Spitalul de Urgenţă Floreasca, toţi în stare foarte gravă, a declarat medicul Ioana Grinţescu.