Cele mai citite
 


Botoşani: Un pacient a căzut de pe masa de operaţie după ce aceasta s-a rupt sub el
joi, 20 mai 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un pacient aflat în timpul unei operaţii, care tocmai fusese anesteziat, a căzut de pe masa chirurgicală pe care se afla, aceasta rupându-se practic sub el, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, directorul Spitalului Judeţean 'Mavromati', Cornel Enache.
El a menţionat că pacientul nu era supraponderal iar în urma incidentului nu a fost rănit, operaţia fiind reluată după ce masa a fost înlocuită.
'La blocul operator s-a rupt masa de operaţie. Chirurgii se spălau pe mâini şi erau cu spatele. Când s-au întors pacientul nu mai era pe masă. Nu poate să fie acest medic supărat pentru faptul că i s-a adus o masă de operaţie care nu a ţinut mare lucru?', a întrebat Enache.
Directorul spitalului nu a dat detalii mai multe despre acest caz, însă şi-a manifestat nemulţumirea faţă de calitatea echipamentelor achiziţionate în 2009 în cadrul unui proiect de modernizare a sălilor de operaţii de la Spitalul Judeţean. Enache afirmă că în cadrul acestui proiect, finanţat de Ministerul Sănătăţii, au fost modernizate patru dintre cele opt săli de operaţii ale Spitalului Judeţean, iar lucrările au costat peste trei milioane de lei.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Botoşani: Anchetă la Spitalul Judeţean după ce o sală de operaţii a fost inundată în timpul unei intervenţii chirurgicale Botoşani, 11 nov/ Agerpres/- Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati din Botoşani a declanşat, miercuri, o anchetă administrativă după ce o sală de operaţii a fost inundată în momentul în care un medic efectua o intervenţie chirugicală, a anunţat, într-o conferinţă de presă, purtătorul de...
Botoşani: Spitalul Judeţean 'Mavromati' va fi reabilitat cu 36 milioane de lei Consiliul Judeţean (CJ) Botoşani a finalizat procedura de licitaţie pentru atribuirea lucrărilor de modernizare a Spitalului Judeţean de Urgenţă "Mavromati", a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, preşedintele CJ, Mihai Ţâbuleac.
Botoşani: Proiect pilot privind introducerea reţetei electronice Judeţul Botoşani va implementa un proiect pilot privind prescripţia electronică a medicamentelor, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, preşedintele Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS), Rodica Huţuleac.
Botoşani: A fost inaugurat noul compartiment de neurochirurgie al Spitalului Judeţean Mavromati Noul compartiment de neurochirurgie al Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati Botoşani a fost inaugurat vineri, în prezenţa autorităţilor, dar şi a unor medici de la Clinica de Neurochirurgie din Iaşi.
Botoşani: Spitalul Judeţean "Mavromati" aşteaptă aprobarea noii structuri organizatorice după comasare Noua structură organizatorică a Spitalului Judeţean de Urgenţă "Mavromati" din Botoşani, rezultată din comasarea cu Spitalul de Copii, Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie şi Spitalul de Psihiatrie, nu a fost aprobată de Ministerul Sănătăţii, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, vicepreşedintele...
Botoşani: Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati ar putea fi retrogradat în categoria a V-a Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' din Botoşani ar putea pierde, de la 1 ianuarie 2012, statutul de spital de urgenţă, în cazul în care Consiliul Judeţean (CJ) nu va aproba, în şedinţa din 29 septembrie, comasarea acestuia cu Spitalul de Copii, Spitalul de Psihiatrie şi Spitalul de Obstretică şi...