Cele mai citite
 


Precizări privind secţia ATI a spitalului Floreasca din Capitală
joi, 20 mai 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Primăria Sectorului 1 a efectuat lucrări de reabilitare şi igienizare a Secţiei Anestezie Terapie Intensivă din Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti, în cursul anului 2009, precizează conducerea spitalului într-un comunicat remis, miercuri, AGERPRES.
În luna noiembrie - decembrie 2009, secţia ATI a primit, în dotare completă, 24 de paturi noi de terapie intensivă şi, de asemenea, aparatură de ventilaţie mecanică şi de monitorizare a funcţiilor vitale pentru aceste 24 de paturi.
Prin mijloace proprii, departamentul a fost dotat cu încă patru paturi de anestezie şi terapie intensivă.
Secţia de Anestezie Terapie Intensivă funcţionează cu 28 de paturi, în prezent, are un necesar de şapte paturi ATI care necesită aparatură de monitorizare a funcţiilor vitale, aspiratoare de secreţii traheale, barbotoare de oxigen, aspiratoare mobile.
În perioada reabilitării, secţia ATI a funcţionat la parametri normali, pacienţii fiind cazaţi în locuri speciale din spital, respectiv Secţia Toxicologie, saloane postoperatorii chirurgie, menţionează sursa citată.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Sălaj: Modernizarea secţiei de terapie intensivă a Spitalului Judeţean Secţia Anestezie şi Terapie Intensivă (ATI) a Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău a fost modernizată şi dotată cu paturi noi, valoarea totală a investiţiilor fiind de aproape un milion de lei.
Alba: Secţia de Pediatrie a spitalului din Alba Iulia va dispune de un compartiment ATI Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba are în vedere înfiinţarea în cadrul Secţiei de Pediatrie a unui compartiment Anestezie Terapie Intensivă pentru nou-născuţi, în prezent fiind destinate doar cinci paturi pentru ATI.
Ministerul Sănătăţii reabilitează secţiile de terapie intensivă din 41 de spitale Bucureşti, 17 feb /Agerpres/ - Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a aprobat, printr-un ordin, programul pentru reabilitarea secţiilor de anestezie şi terapie intensivă din 41 de spitale publice aflate, atât în reţeaua Ministerului Sănătăţii, cât şi cea a autorităţilor administraţiei publice locale.
Alba: Secţia de ATI a Spitalului Judeţean de Urgenţă, reabilitată şi modernizată integral Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă (ATI) a Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia a fost reabilitată şi modernizată integral, printr-o investiţie totală de 1.250.000 de lei, dotarea fiind de nivel european, potrivit medicilor.
Suceava: Secţia ATI a Spitalului Judeţean modernizată şi dotată la standarde europene Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă (ATI) a Spitalului de Urgenţă ''Sfântul Ioan cel Nou'' Suceava, modernizată şi dotată la standarde europene, a fost inaugurată joi în prezenţa preşedintelui CJ, Gheorghe Flutur.
Satu Mare: Aparatură modernă pentru secţia de terapie intensivă a spitalului judeţean Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă (ATI) a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Satu Mare a fost dotată cu aparatură modernă în valoare de 1,3 milioane lei, bani asiguraţi de Ministerul Sănătăţii şi Consiliul Judeţean (CJ).