Cele mai citite
 


Gigi Becali va fi executat silit pentru o datorie de 150.000 euro
joi, 20 mai 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Magistraţii Judecătoriei sectorului 5 au admis, miercuri, cererea firmei Willhelm Remco de executare silită a finanţatorului echipei de fotbal Steaua, Gigi Becali, pentru o datorie de 150.000 de euro.
Instanţa a blocat conturile bancare deţinute de Gigi Becali, până când acesta va achita datoria.
Firma Willhelm Remco l-a dat în judecată pe Gigi Becali pentru neplata unui aparat medical destinat Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii 'Marie Curie', pe care finanţatorul stelist s-ar fi angajat să-l plătească unităţii medicale în cadrul unei acţiuni de sponsorizare. În martie 2008, Gigi Becali s-a întâlnit cu doctorul Gheorghe Brunei, şeful secţiei de ortopedie pediatrică din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii 'Marie Curie'. În cadrul întrevederii, Gigi Becali a promis că va sponsoriza spitalul cu două aparate medicale tip 'Laser Holmium Power Suite 100 W', folosite în chirurgia pediatrică, însă acestea urmau să fie importate de două firme diferite. Ulterior, Gigi Becali a achitat doar unul din aparate, nu şi pe cel importat de firma Willhelm Remco, afirmând că de fapt a promis spi talului un singur aparat.
În noiembrie 2009, Tribunalul Bucureşti a decis, printr-o hotărâre definitivă, ca finanţatorul să achite către Willhelm Remco suma de 629.499 lei, din care 549.217 lei reprezentând contravaloarea aparatului medical şi 8.683 lei cheltuieli de judecată.
Gigi Becali nu a achitat nici de această dată banii, iar firma a depus două acţiuni de executare silită la Judecătoriile sectoarelor 1 şi 5.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Gigi Becali câştigă apelul împotriva deciziei prin care a fost obligat să plătească un aparat medical Curtea de Apel Bucureşti (CAB) a admis, miercuri, apelul omului de afaceri George Becali la decizia Tribunalului Bucureşti care decisese ca Becali să plătească un aparat medical achiziţionat de către firma Willhelm Remco.
Dr. Gheorghe Burnei: Clinica de ortopedie pediatrică de la 'Marie Curie', în pericol de a fi închisă pe perioada verii Clinica de chirurgie şi ortopedie pediatrică din Spitalul Clinic de Urgenţă "Marie Curie" ar putea fi închisă pe perioada verii, din cauza lipsei de personal, o parte dintre asistente şi infirmiere urmând să intre în concediu, a declarat şeful Clinicii, prof. dr. Gheorghe Burnei.
Mehedinţi: Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin, executat silit de sindicalişti Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin este executat silit de sindicalişti pentru o datorie de 120.000 lei, sumă reprezentând contravaloarea bonurilor de masă care trebuiau acordate din luna august 2014 până în prezent, a declarat marţi pentru AGERPRES preşedintele Sanitas Mehedinţi...
DNA: Un medic şi o asistentă de la Spitalul de Urgenţă Slobozia, trimise în judecată pentru luare de mită Un medic şi o asistentă de la Spitalul de Urgenţă Slobozia au fost trimise în judecată pentru luare de mită în formă continuată, într-un dosar instrumentat de procurorii Secţiei de combatere a corupţiei din cadrul DNA.
Braşov: Medicul ortoped Marus Stoica de la Spitalul Judeţean, trimis în judecată pentru luare de mită Braşov,19 aug/Agerpres/- Medicul ortoped Stoica Marus Ioan de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, după ce a fost prins luna trecută în timp ce lua mită de la un pacient, informează vineri într-un comunicat de...
Medic din Braşov, trimis în judecată pentru luare de mită Marius Nica, medic primar - specialitatea ortopedie traumatologie în cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, fiind acuzat de luare de mită şi trafic de influenţă.