Cele mai citite
 


Soţul Ameliei Antoniu depune plângere penală împotriva medicilor de la CF 2
joi, 20 mai 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Soţul prim-solistei Teatrului Naţional de Operetă 'Ion Dacian' Amelia Antoniu a depus, miercuri, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, o plângere penală împotriva Spitalului CF 2, pentru culpă medicală.
Medicii de la CF 2 sunt acuzaţi de vătămare din culpă medicală, însă plângerea va fi trimisă la Parchetul de pe lângă Judecătoria sectorului 2.
Amelia Antoniu a fost internată din nou, vinerea trecută, la Spitalul 'Victor Babeş', având o stare febrilă. Ea fusese externată, la începutul săptămânii trecute, de la Spitalul Universitar, unde a fost adusă în stare gravă, de la Spitalul CF 2. Ea fusese supusă unor intervenţii minore, însă, în timpul manevrelor medicale, a fost infectată cu germeni gram negativi. După operaţie, starea ei s-a înrăutăţit şi a fost transferată la Secţia Terapie Intensivă a Spitalului Universitar.
Amelia Antoniu se internase la Spitalul CF 2 pentru cauterizarea unei răni pe colul uterin, o intervenţie simplă, în urma căreia, în mod normal, ar fi trebuit să se externeze foarte repede.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Prim-solista operetei Amelia Antoniu s-a internat la Spitalul ''Victor Babeş'' Prim-solista Operetei Române Amelia Antoniu s-a internat, vineri, la Spitalul 'Victor Babeş' având o stare febrilă.
Doi răniţi în accidentul de la Tulcea, la terapie intensivă, la Spitalul Universitar; unul dintre ei va fi operat Doi bărbaţi răniţi în accidentul de la Tulcea, în vârstă de 20, respectiv, 31 de ani, au ajuns, vineri, la Spitalul Universitar din Capitală.
Dr. Emanoil Ceauşu: Amelia Antoniu are o stare generală bună Bucureşti, 20 mai /Agerpres/ - Prim-solista Teatrului Naţional de Operetă 'Ion Dacian' Amelia Antoniu se simte mai bine, nu mai face febră şi are o stare generală mai bună, a declarat pentru AGERPRES prof. dr. Emanoil Ceauşu, directorul medical al Spitalului de Boli Infecţioase 'Victor Babeş'.
Leonard Grecescu: Cele două persoane aflate în stare gravă sunt la Terapie Intensivă Două dintre victimele accidentului din Muntenegru, un bărbat şi o femeie, rămân la terapie intensivă, în stare critică, a declarat miercuri dr. Leonard Grecescu, purtătorul de cuvânt al Spitalul Universitar.
Spitalul de Arşi: Patru răniţi în Colectiv - la Terapie Intensivă; 11 - în stare gravă, dar stabili Patru răniţi în incendiul din clubul Colectiv se află la Terapie Intensivă, iar ceilalţi 11 sunt în stare gravă, dar stabili, fiind internaţi pe secţii, a declarat marţi, pentru AGERPRES, directorul Spitalului de Arşi, Cristian Niţescu.
Spitalul ''Victor Babeş'' are pentru prima dată o secţie de terapie intensivă Spitalul de Boli Infecţioase şi Tropicale "Victor Babeş" are pentru prima dată o secţie de Anestezie Terapie Intensivă (ATI).